avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate Anne Marine - Damaschin

Activitate Anne Marine - Damaschin

Buna ziua.

Acum trei ani am luat un credit pe care nu am reusit sa il mai achit si in final m-am impacat cu ideea ca odata si odata se va ajunge la poprie. Saptamana aceasta dorind sa fac o plata cu cardul am seiszat ca nu o pot face, contul fiind blocat. Am sunat la banca, domana de la celalat capat mi-a comunicat ca motivul blocarii fiind o poprire. Mentionez faptul ca nici la locul de munca nici acasa nu am primit vreun plic. Singurele informatii despre aceasta poprie fiind informatia comunicata din CC bancii si un mail din care mi se spune suma pe care o datorez. Am cautat dosarul pe portalul instantelor insa nu l-am gasit. La cabinetul domnului sau doamnei executor nu am reusit sa ajung sa vorbesc..intrucat se ajunge acolo doar pe baza de programare. Se poate infiinta o poprie fara somatie ?

Va multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns.
Mostenire.

Matusa mea s-a castorit acum cinci sau sase ani cu un individ. La vremea respectiva, tatal ei, respectiv bunicul meu a avut o ultima dorinta si anume ca respectiva casa unde a trait sa imi revina mie. Succesiunea a fost facuta dupa decesul acestuia si probabil si alte proceduri. Problema o reprezinta sotul matusii mele, respectivul isi facuse filme in cap probabil ca dupa moartea bunicului meu o sa faca bani din casa asta. Intr-o discutie telefonica avuta cu mama mea ii sugera acesteia sa imi ceara o chirie ori sa mergem toti la notar sa facem un contract de inchiriere. Zilele trecute ii reprosa mamei mele ca defapt noi trei ( eu, mama si prietenul meu) am avut un plan sa venim aici sa ii luam dreptul. Intrebarea mea este in caz de divort, respectivul are vreun drept ? Sau daca in timpul asta ii vine nebunia ma poate scoate din casa cu forta? Din ce stiu mama si sora ei sunt singurele mostenitoare. Va multumesc, iar daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati.
Bună ziua.

Avem următoarea situație: am fost angajata pentru o perioada scurta la o firma. Din pricina faptului ca nu am reușit sa ma adaptez (programul prea lung, salariu etc) am decis sa îmi depun demisia. Angajatorul mi-a încheiat contractul urmând ca la câteva zile după sa îmi primesc restul de bani la data la care și ceilalți își primeau salariul. Aceștia nu lucrau cu băncile deci salariul se primea în numerar. Problema este ca data de salariu a trecut însă nu mi-am primit banii. Sunt amânată de pe o zi pe alta cu promisiunea ca pot veni sa îmi ridic bănuții. Am fost deja de trei ori la firma, ultima data ieri și mi s-a interzis accesul în cladire de către cei de la paza, probabil managerul le-a comunicat acest aspect.

Astăzi când am sunat iar la departamentul de contabilitate mi-au spus sa depun o cerere scrisa urmând ca în 30 de zile sa primesc un răspuns.

Mulțumesc