avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Acum trei ani am luat un credit pe care nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Acum trei ani am luat un credit pe care nu am reusit ...

Buna ziua.

Acum trei ani am luat un credit pe care nu am reusit sa il mai achit si in final m-am impacat cu ideea ca odata si odata se va ajunge la poprie. Saptamana aceasta dorind sa fac o plata cu cardul am seiszat ca nu o pot face, contul fiind blocat. Am sunat la banca, domana de la celalat capat mi-a comunicat ca motivul blocarii fiind o poprire. Mentionez faptul ca nici la locul de munca nici acasa nu am primit vreun plic. Singurele informatii despre aceasta poprie fiind informatia comunicata din CC bancii si un mail din care mi se spune suma pe care o datorez. Am cautat dosarul pe portalul instantelor insa nu l-am gasit. La cabinetul domnului sau doamnei executor nu am reusit sa ajung sa vorbesc..intrucat se ajunge acolo doar pe baza de programare. Se poate infiinta o poprie fara somatie ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:41, 20 Octombrie 2023
Binenteles , cum altfel ? daca v-ar fi anuntat , nu v-ati fi golit contul in secunda doi ? Foarte probabil , va veni si la locul de munca ...
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
CHKa, utilizator
O să primiți acasă și actele de poprire de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un cont la raiffeisen, in care intra doar alocatia ... Alinaluciana77 Alinaluciana77 Buna ziua. Am un cont la raiffeisen, in care intra doar alocatia copiilor minori. Pe acest cont,am o poprire si s-au luat banii copiilor. Este legal? Stiam ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie urmas / cont blocat ella4bella ella4bella Buna ziua. Primesc o pensie de urmas pentru fata mea, care este minora, intru-un cont. Am avut pensia de urmas suspendata un an. Acum, dupa ce am facut cerere ... (vezi toată discuția)
Deblocare salariu de catre banca essteffan essteffan Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Am un cont de salarii la o anumita banca. Intre timp la firma unde lucrez a venit o poprire. Aceeasi poprire a venit si ... (vezi toată discuția)