avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana L.

Activitate Ioana L.

Bună ziua. Am o fetita de 3 ani care va frecventa grădiniță. Fostul meu soț a mers cu circ și scandal azi la grădiniță, spunând ca nu e de acord cu următoarele
- ca eu sa duc fetita de la ora 6.45 la grădiniță (programul meu fiind de la 7), deoarece el vrea sa o aducă- dar convenția noastră de divorț nu prevede faptul ca el are vreun drept sau obligație in ceea ce privește unitatea de învățământ-dus sau scos copil de la grădiniță.
- se opune 100% ca vreodată bunicii materni sa o ia pe fetita de la gradinita .
Menționez faptul ca e un om dificil, nu ma pot înțelege nicicum cu el, deoarece nu e de acord cu nimica, dar nici nu da soluții.

Întreb: este ilegal sa o duc de la ora 7....și nu demla 7.30, din moment ce e permis sa aducem copiii și mai repede la grădiniță, dacă avem programul de munca de asa natura.
- este ilegal sa scoată bunici materni copiii de la grădiniță? Sunt situații rare când se mai sta și peste program la servici....
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Montare lift bloc 4 etaje
Îmi puteți da detalii despre firmă cară va monta liftul? Sunt interesata și eu de un lift în blocul meu. Mulțumesc frumos!
Bună ziua. Fostul soț mi-a intentat proces pentru stabilire program de vizitare copii. În cadrul audierii probei cu martori fostul sot a propus ca martor o judecătoarea din cadrul secției penale a Tribunalului .
Nu am vazut-o în viata mea pe aceasta judecătoare. Nu o cunosc. Dar avocata fostului soț a susținut ca aceasta judecătoare a asistat de mai multe ori la derularea programului de vizitare a copiilor de către fostul soț (care de cele mai multe ori se desfășura în locuri publice și în prezenta mea, deoarece copiii erau mici).
Sunt curioasa ce ar putea spune aceasta necunoscuta despre mine și copiii mei, dar totuși....are dreptul sa depună marturie aceasta judecătoare?. Părerea mea e ca vine ca și martor doar la intimidarea instantei de judecata care judeca cazul meu( o judecătoare tanara de la judecatorie) și mai mult decât atât.....avocatul meu nu ar putea sa ii pună nicio întrebare incomoda....pentru ca pe viitor avocatul va trebui sa reprezinte interesele altor clienți în fata tribunalului secția penala, chiar în fata acestei judecatoare-martor.
Nu se poate face o sesizare? Prin care sa nu poată sa depună marturie aceasta judecătoare?
Va mulțumesc!