avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate DMihaelaD

Activitate DMihaelaD

El vrea sa renunte!S.a gandit mai bine si stie ca nu are dovezi care sa.l ajute

Dapix a scris:

Dar de ce să o retragă`? Este dreptul lui la calea de atac.
Vrea el să renunțe la calea de atac`? S-a răzgândit`?

Că nu înțeleg, de ce ar trebui să renunțe la un DREPT al său`!!

Mai poate sa.si retraga cererea de apel daca a bagat.o deja de 11 zile?

Dapix a scris:

N-are sanse sa obtina un procent mai mic de 1/3 din venitul lunar net, pentru doi copii.

Are salariu.Doar ca vrea sa faca recurs si sa bage avocat pentru ca nu ii convine ce hotarare a dat doamna judecator.Pana acum ne.am reprezentat singuri,fara avocați.

Dapix a scris:

Sunt multe necunoscute. 1/3 din ce, din salariul net actual`?
Dacă are salariu momentan, precentul de 1/3 nu va fi schimbat de instanța SUPERIOARĂ.

Dar vedeți, să nu fie o pensie de boală, că lucrurile se schimbă radical.
Nu va putea plăti mai mult decât îî permite pensia.
Sau poate are salariu, dar a depus apel așa..., ca să vă șicaneze.

Buna ziua! L.am dat in judecata pe fostul sot pt majorarea pensiei alimentare,iar doamna presedinte a dat pronunțare 1/3 pentru amandoi copiii.Fostul sot vrea sa faca recurs pt ca nu accepta ca a dat maxim pentru mărire.Credeti ca poate sa.i schimbe hotararea doamnei judecator cu recursul pe care il face?
Cum pot sa aflu cat ia acum salariu?Sa.i cer adeverință de la serviciu?Eu am o adeverință pusa de el la dosar din luna noiembrie.Intre timp salariul a mai crescut
Pai si de buna voie cine calculeaza cat trebuie sa.mi dea cu din urma?El a pus o adeverință la dosar in luna noiembrie.Intre timp salariul i s.a marit.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Doar prin intermediul executorului o puteti pune in practica daca se refuza executarea de buna voie a obligatiei.

Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Anul trecut in luna oct l.am dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei alimentare.Intre timp am primit hotararea acasa si va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac daca nu vreau sa ajute la executor?
Ma gandesc sa nu il mai bag la cheltuieli si cu executorul.
Exista alta posibilitate sa rezolv eu singura?
In hotarare scrie ca trebuie sa.mi dea 1/3 din salariu,de cand am introdus cererea
Daca nu iau un executor,cine calculeaza cat trebuie sa.mi dea din urma?Va multumesc mult!
A semnat inainte de 18 ani.Ce surpriza pot sa am?
eu nu am nici o copie a contractului sau a actului aditional acasa.
Buna dimineata!Daca copilul implineste 18 ani pot sa mai actionez clubul in instanta,pentru ca a semnat cand era minor fara acceptul meu?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!