avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Anul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Anul trecut in ...

Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Anul trecut in luna oct l.am dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei alimentare.Intre timp am primit hotararea acasa si va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac daca nu vreau sa ajute la executor?
Ma gandesc sa nu il mai bag la cheltuieli si cu executorul.
Exista alta posibilitate sa rezolv eu singura?
In hotarare scrie ca trebuie sa.mi dea 1/3 din salariu,de cand am introdus cererea
Daca nu iau un executor,cine calculeaza cat trebuie sa.mi dea din urma?Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: DMihaelaD , utilizator 13:39, 4 Septembrie 2024
Doar prin intermediul executorului o puteti pune in practica daca se refuza executarea de buna voie a obligatiei.
Pai si de buna voie cine calculeaza cat trebuie sa.mi dea cu din urma?El a pus o adeverință la dosar in luna noiembrie.Intre timp salariul i s.a marit.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Doar prin intermediul executorului o puteti pune in practica daca se refuza executarea de buna voie a obligatiei.

Buna seara!
Puteți calcula dumneavoastră suma de bani, astfel cum a stabilit instanța, sau sa apelați la un expert contabil pentru a va face o expertiza extrajudiciară.
Notificați-l și solicitați plata pensiei întocmai cum a stabilit-o instanța. Dacă aveți informații că întreținerea nu este plătită corect, puteți să mergeți la executor și să recuperați diferența.
Cum pot sa aflu cat ia acum salariu?Sa.i cer adeverință de la serviciu?Eu am o adeverință pusa de el la dosar din luna noiembrie.Intre timp salariul a mai crescut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Dianadevika Dianadevika Buna ziua! In urma cu ceva timp s-a incheiat procesul potrivit caruia tatal copilului meu a fost de acord cu exercitarea autoritatii parintesti în comun, ... (vezi toată discuția)
Salariul marola elena marola elena Buna ziua. Ma numesc Elena si as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri la intrebari.Sunt in concediu postnatal si as dorii sa ma reintorc la munca inainte sa ... (vezi toată discuția)
Neplata tatalui alocatiei copilului AncaAnca82 AncaAnca82 Buna ziua ... fostul sot are proprire pe salar pt copilul ce l.am avut din casatorie, dar din aprilie nu am mai primit nimik. Am sunat la unitate si mi sa spus ... (vezi toată discuția)