Buna ziua ... fostul sot are proprire pe salar pt copilul ce l.am avut din casatorie, dar din aprilie nu am mai primit nimik. Am sunat la unitate si mi sa spus ca a intrat in ccc ....si ca ei nu mai au cum sa.i opreasca ca la ei nu mai are salar. Imi puteti spune ce as putea face si de ce sa oprit ...tin sa precizez caci este o hotarare judecatoreasca definitiva cu pensia alimentara. El nu trebuia sa precizeze cand a depus dosarul de cc , ca are de platit aceasta suma pt copilul din casatoria anterioara?
Buna ziua,
Din indemnizatia de concediu crestere copil nu se poate retine pensia alimentara.
La 2 ani, cand iese din CCC, va trebui sa solicitati banii din urma daca nu intelege sa plateasca ceva ca OM.
Gresit, mergeti la executor si executati pensia.Ok nu-i puteti execut banii de la celalalt copil dar puteti executa bunurile pe care le are , daca are casa, masina terenuri.Daca are faceti executare imobiliara si va scoate banii inclusiv retroactiv.
Divort
pricopimaya
ce drepturi am in caz de divort in 2007 am plecat cu actualul sot in italia pe atunci nu eram casatoriti,fiecare salar il trimiteam acasa sa renovam casa unde ... (vezi toată discuția)