avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata tatalui alocatiei copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata tatalui alocatiei copilului

Buna ziua ... fostul sot are proprire pe salar pt copilul ce l.am avut din casatorie, dar din aprilie nu am mai primit nimik. Am sunat la unitate si mi sa spus ca a intrat in ccc ....si ca ei nu mai au cum sa.i opreasca ca la ei nu mai are salar. Imi puteti spune ce as putea face si de ce sa oprit ...tin sa precizez caci este o hotarare judecatoreasca definitiva cu pensia alimentara. El nu trebuia sa precizeze cand a depus dosarul de cc , ca are de platit aceasta suma pt copilul din casatoria anterioara?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:37, 19 August 2018
Buna ziua,
Din indemnizatia de concediu crestere copil nu se poate retine pensia alimentara.
La 2 ani, cand iese din CCC, va trebui sa solicitati banii din urma daca nu intelege sa plateasca ceva ca OM.
Gresit, mergeti la executor si executati pensia.Ok nu-i puteti execut banii de la celalalt copil dar puteti executa bunurile pe care le are , daca are casa, masina terenuri.Daca are faceti executare imobiliara si va scoate banii inclusiv retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pricopimaya pricopimaya ce drepturi am in caz de divort in 2007 am plecat cu actualul sot in italia pe atunci nu eram casatoriti,fiecare salar il trimiteam acasa sa renovam casa unde ... (vezi toată discuția)
Diminuarea pensiei alimentarea si restituirea retroactiv a diferențelor de bani Ana Mincu Ana Mincu Buna ziua! Sunt in proces cu fostul meu sot pt diminuarea pensiei alimentarea, ca urmare a faptului ca i s-a nascut al doilea copil. Acțiunea a fost introdus ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres marola elena marola elena Buna seara! In urma divortului am avut un credit ipotecar si unul de nevoi personale.Eu am ramas cu o masina din 2000 evaluata la5000 euro siun teren evaluat ... (vezi toată discuția)