avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită actiune in regres
Discuție deschisă în Executare silită

actiune in regres

Buna seara! In urma divortului am avut un credit ipotecar si unul de nevoi personale.Eu am ramas cu o masina din 2000 evaluata la5000 euro siun teren evaluat la7oo mil. Partea adversa cu apartament si mobila,eu mai avand sa.i dau 240 mil diferenta. M.a executat silit si mi s.a oprit din salariu 7 mil.Dupa reducerile guvernului am ramas cu un salariu de 16 mil. Acum partea adversa a platit ipoteca 10 000 euro si ma da in judecata sa.i dau jumatate din suma/actiune in regresn.am mai platit banca de un an pt ca n.am mai avut de unde. Imi poate pune poprire pe salariu sau imi urmareste si bunurile? pot dona masina si pamantul mamei sau socrului meu fara sa fie urmarite?Pot stramuta procesul? In ce conditii? posibil sa cada procesul la acelasi judecator care l.am avut la divort si partaj atat eu cat si actuala sotie am fost judecati de aceesi persoana si am fost dezavantajati fatis in favoarea partii adverse(prea mare coincidenta)
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:36, 7 Septembrie 2010
Isi poate alege calea de executare silita fie prin poprire fie prin e3xe4cutare silita mobiliara sau imobiliara. Daca donnati masina si terenul dionatia poate fi atcata de creditor ca fiind facuta in frauda intereselor sale. Puteti formula o cerere de stramutare pentru banuiala legitima pentru motivele aratate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalitate nucusor nucusor buna seara,sunt administrator la o firma care are datorii la fisc,cei de la fisc ma ameninta ca o sa recupereze datoriile de la mine silit ,dar ca persoana ... (vezi toată discuția)
Firma recuperatori creante Blade1985 Blade1985 Buna ziua! Am si eu o problema. In anul 2008 am contractat un credit ipotecar cu ipoteca de rang 1 in urma caruia am achizitionat un teren. Timp de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua ! Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti Problema: Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)