avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate simyy

Activitate simyy

1-a
2-b
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
probabil ca te-ai saturat de trimis mail-uri, dar te rog, trimite-mi si mie sintezele despre care se tot vorbeste; multumesc anticipat luiza2008. Adresa mea este daduradusimmi@yahoo.com.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
ANDREW ADAM a scris:

Daca a cumparat cineva Mapa lui Neagu (proc. penala) de la Univ. Bucuresti.
Am inteles ca este foarte buna. Daca o voi gasi de cumparat o voi scana si o voi publica pe filebox sau rapidshare.
Spor la invatat.

Mai exact unde o publici ca nu-mi pot da seama. Multumesc!
Ii multumesc lui Jannis pt. ca ne informeaza si pe noi cei care nu am luat anul acesta exam., ne facem o idee despre ce va urma, astfel sper sa fiu mai pregatita moral la anul. Felicitari pt. cei care au reusit! Si multa bafta in continuare!
le-am gasit, postez link-ul pt. altii: [ link extern ]
mai exact unde sunt testele?
multumesc!
nu scrie nimeni despre desfasurarea celei de a2a probe? sau nu a scapat nimeni inca.:coffee:
Nu se poate! Inca un drum pana la Bucuresti pt. ridicarea dosarului? Mai bine il las acolo.X-(
Sunt curioasa cati au intrat, sau cati vor intra, daca nu se vor ocupa cele 200 de locuri poate vor mai organiza un nou concurs si vom mai avea o sansa.:luck:
Răspuns la discuția test logica
Buna! am o mica nelamurire, cand se da testul de logica in sala ai voie cu pix si foi ca sa poti rezolva mai usor intrebarile? Sau trebuie sa ne batem capul pana ne plesneste?#-o
Pt.ca este mult mai usor cand pui pe foaie o problema, o vezi altfel.