avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate Maria#

Activitate Maria#

Bună ziua tuturor,
Am nevoie de ajutorul vostru. Știe cineva care clinică sau cabinet de medicină muncii oferă adeverințe de inaptitudine? Am observat că nu toate cabinetele eliberează acest tip de adeverință și aș aprecia foarte mult orice recomandare.
Mulțumesc anticipat!
Maria.
Bună ziua,

Anul trecut am avut un accident de mașină în Budapesta, Ungaria, și am stat în spital timp de 4 luni. După ce am revenit acasă în România, am pierdut documentele de ieșire din spital. Aș dori să știu cum pot recupera aceste documente de spitalizare din Budapesta.Puteți să îmi oferiți informații despre cum să procedez sau să îmi recomandați pașii necesari pentru a le obține?Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor.

Cu respect,Maria.
Bună ziua,


Sunt interesată să îmi schimb numele și prenumele, deoarece nu mai rezonez cu ele. Simt că aceste nume poartă o încărcătură energetică negativă moștenită de la părinți și doresc să mă eliberez de aceasta pentru a putea evolua personal și spiritual. Menționez că nu sunt căsătorită și nu am copii.Vă rog să îmi comunicați pașii necesari pentru a demara acest proces, inclusiv ce taxe trebuie să plătesc, cât mă va costa în total și dacă este necesar să dovedesc că am un motiv întemeiat.

Vă mulțumesc!
Cu respect, Maria .
Bună ziua,Aș dori să aflu informații despre procedura de schimbare a numelui și prenumelui. În mod specific, aș vrea să știu:Unde pot să depun cererea pentru schimbarea numelui și prenumelui?Cât timp durează întregul proces de schimbare a numelui și prenumelui?Care sunt costurile asociate cu această procedură?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.
Cu respect
Maria.
Multumesc..Puteti sa mi enumerati unele dintre Ong uri care colaboreaza cu avocati pro bono .
Bună ziua,

Mă numesc Maria și sunt în căutarea unui avocat pro bono care să mă asiste într-un caz de faliment personal. Situația mea financiară nu îmi permite să plătesc onorariile obișnuite ale unui avocat, iar amânarea problemelor legate de datorii devine tot mai dificilă.Aș aprecia foarte mult dacă ați putea să mă îndrumați către un avocat care oferă servicii pro bono în acest domeniu sau să mă sfătuiți cum aș putea găsi astfel de servicii.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat.

Cu respect,Maria.
Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor suplimentare dar aș vrea sa fie anonima sa nu se afle ca eu am facut sesizare ptr ca eu inca lucrez acolo și deasenenea as vrea sa fiu la munca in aceea zi
cum pot proceda ?
Mulțumesc.
Ptr neplata orelor suplimentare din cursul saptamini și din wekend
In lic de 90 de ore ei declara 36 de ore suplim.