Mă aflu într-o situație dificilă și aș avea nevoie de ajutorul dumneavoastră.
Am fost acționată în instanță de către asociația de proprietari și din păcate mă confrunt cu dificultăți financiare foarte mari ,neputându-mi găsi un loc de muncă în ultimii trei ani am rămas restanță la întreținere.Fac un apel la dvs. cei care mă puteți ajuta cu un sfat , cu orice . .As vrea sa știu ce opțiuni am in acest context și dacă exista , vreo posibilitate de a fi reprezentată pro bono de un avocat..De asemenea aș vrea să știu cum aș putea dovedi faptul ca nu am avut un loc de muncă în ultimii trei ani și ca trăiesc doar din 40 lei pe lună.ajutor de la sora mea ..
Din păcate faptul ca nu aveți venituri nu va exonerează de plata obligațiilor către asociatia de proprietari,taxe și impozite ,furnizorii de servicii etc.Teoretic puteți vinde va mutați undeva la tara,încheiați un contract de întreținere, căutați munca calificată sau nu dar care va asigura măcar minimul etc.Orice argument invocați nu va face ca să nu fiți obligat la plata sumelor restante(in masura in care acestea sunt corect calculate).Faceti va bine socotelile decât sa va execute silit și sa pierdeți imobilul mai bine îl vindeți de buna voie și rămâneți cu ceva..Puteti solicita ajutor public judiciar pt dosarul respectiv(întrebați pe forum care e procedura,sunați la baroul local etc).