avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista reprezentare juridica gratuita?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista reprezentare juridica gratuita?

Buna seara,

Vreau sa dau in judecata primaria sectorului 4 pentru refuzul de a isi indeplini obligatiile legale privind asociatia de proprietari. Va rog ajutor cu o recomandare de asociatie, jurist, indrumare, sfat pro bono care sa ma reprezinte. Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Costin Savescu , utilizator 06:37, 30 Octombrie 2012
mergeti la baroul bucuresti,intrebati-o pe tanti secretara de acolo care sunt pasii de urmat pentru a putea beneficia de asisitenta juridica gratuita si va conformati.


p.s.:va trebui sa depuneti si o declaratie pe proprie raspundere in care sa fie inclusa si adeverinta de venit pe ultimele luni + o caruta de hartii:)
succes
Multumesc. A mai facut cineva asta, adica merg pe un drum batatorit?
Vreau sa va spun ca-mi place numele dvs. de utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, as dori sa stiu daca un consilier juridic inscris in baroul consilierilor juridici are dreptul de a da consultatii juridice contra cost pe firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!doresc un sfat despre lege , am 16 ani si amandoi parintii ... Otilia7288 Otilia7288 Buna ziua!Doresc un sfat despre lege , am 16 ani si amandoi parintii sunt abuzivi , tatal este si decazut din dreptul de a ma vizita ca urmare. am ramas in ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)