avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate augustin florin

Activitate augustin florin

Duca Oana a scris:

Reformulati, ce spuneți Dvs. nu e motiv de clasare.

augustin florin a scris:

Buna ziua! Daca s-a clasat plângerea penală pe motiv că fapta de mărturie mincinoasă a fost comisă fără intenție , sentința influențată de aceasta mărturie poate fi revizuită? Art 16 alin 1 litera b, teza II.a

Intr.un proces de divorț, martorul a mințit. S-a depus plângere penală împotriva acestuia, care a fost clasată pe motiv că infracțiunea a fost comisă fara intenție. Art 16 alin 1. teza 2.
Întrebarea mea este: se poate ataca sentința de la divorț cu revizuire?
Buna ziua! Daca s-a clasat plângerea penală pe motiv că fapta de mărturie mincinoasă a fost comisă fără intenție , sentința influențată de aceasta mărturie poate fi revizuită? Art 16 alin 1 litera b, teza II.a
Buna ziua! Ce se poate face în situația în care la o ședință de judecată, grefierul a notat diametral opus celor afirmate in sala, am înregistrarea audio , am încheierea de ședință care nu coincid. Am atacat cu apel și încheierea respectiva dar a fost respins. Mulțumesc anticipat!
Va mulțumesc pentru raspuns, Intr.adevar sunt in complet de 2, dar aceeași care au judecat și în celelalte dosare ... in teorie e alt obiect, in practica aproape toată ordonanța de regăsește și în apel pt că evident, daca a fost respinsa trebuie sa obțin program de vizitare.
Oricum va mulțumesc!
Buna ziua, va rog să mă sfătuiți in următoarea situație: intr.o speță privind divorțul și custodia minorului, un complet de judecată a judecat deja 2 apeluri ale unor ordonanțe președințiale privind programul de vizitare ... ghinion sau nu, acelasi complet a fost desemnat sa judece și apelul împotriva sentinței de fond de la dosarul de divort ce mă sfătuiți ? Recuz sau nu? Mi.i pun in cap și nu mai exista vrei șansă? Sau sper Intr o minune că vor judeca mai atent? Mulțumesc anticipat .
Buna ziua, explicati-mi va rog , daca declarațiile unei persoane în cadrul unei anchete sociale solicitată de instanta intr.un dosar de divorț, produc consecințe juridice. Cazul este următorul: o persoana, a declarat in mod fals anumite aspecte cu ocazia anchetei sociale. In urma unei plângeri penale, deși politistul a constatat falsul , a clasat plângerea întrucât nu ar produce efecte juridice si astfel nu întrunește condițiile falsului in declaratii.Vă mulțumesc anticipat !