avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Daca s-a clasat plângerea penală pe motiv ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Daca s-a clasat plângerea penală pe motiv că fapta ...

Buna ziua! Daca s-a clasat plângerea penală pe motiv că fapta de mărturie mincinoasă a fost comisă fără intenție , sentința influențată de aceasta mărturie poate fi revizuită? Art 16 alin 1 litera b, teza II.a
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
augustin florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: augustin florin , utilizator 19:32, 19 Septembrie 2024
Reformulati, ce spuneți Dvs. nu e motiv de clasare.

augustin florin a scris:

Buna ziua! Daca s-a clasat plângerea penală pe motiv că fapta de mărturie mincinoasă a fost comisă fără intenție , sentința influențată de aceasta mărturie poate fi revizuită? Art 16 alin 1 litera b, teza II.a

Duca Oana a scris:

Reformulati, ce spuneți Dvs. nu e motiv de clasare.

augustin florin a scris:

Intr.un proces de divorț, martorul a mințit. S-a depus plângere penală împotriva acestuia, care a fost clasată pe motiv că infracțiunea a fost comisă fara intenție. Art 16 alin 1. teza 2.
Întrebarea mea este: se poate ataca sentința de la divorț cu revizuire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar. am nevoie de niste sfaturi va rog frumos!! claudlu2 claudlu2 buna ziua. o decizie penala ramasa doar definitiva dar nu si irevocabila pronuntata in 2004 de tribunalul constanta mai poate fi atacata ? daca nu e ... (vezi toată discuția)
Revizuire in penal nelumacea nelumacea Am fost condamnat pentru tentativa de omor, iar vinovatia (intentia) s-a stabilit raportat la o alta stare de fapt decat cea care rezulta din actele medicale ... (vezi toată discuția)
Martori (mincinoşi) chemaţi ilegal să dea declaraţii sub jurământ ? zxc1 zxc1 Ce Încadrare Juridică (faptă penală) i se aplică unei persoane (preşedintă de Asociaţie de Proprietari) care, pentru a reuși clasarea dosarului penal ... (vezi toată discuția)