sunt obisnuit sa scriu asa din sms-uri din economie de caractere... :) nu ai stiut sa raspunzi la mesaj si te-ai gandit sa spui si tu ceva...destept lucru...chiar am ramas fara cuvinte
buna ziua!
mai am putin si imi deschid o firma(srl).
as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea.
ce ar trebui sa fac lunar?
care sunt impozitele?
pe unde trebuie sa umblu?
si daca eu sunt administratorul firmei pot sa fiu si singurul angajat(adica sa nu trebuiasca sa angajez pe nimeni)
eventual as putea sa numi platesc si salariu si daca nu se poate cat as putea sami pun cel mai putin si daca nu am bani o luna cum sac sami platesc salariu?ce se poate intampla?
Vreau sami fac un SRL ced ca luna asta o sa ii am deja facut!
Intrabarea mea este ce trebuie sa duc la finante si in alte parti in fiecare luna, adica balante etc.
Firma va fi de web design.
ce ar trebui sa aleg taxa pe venit sau pe profit.
Cum ar trebui sami stabilesc salariul avand in vedere ca in 3 luni pot sa nu fac nimik iar intr-o luna sa am 10 proiecte.Se poate stabili salariul in procente din venit sau in dividente?
am un SRL (adicasunt pe cale sa il fac:) )
daca eu sunt administratorul si eu realizez toata munca mai am nevoie sa angajez pe cineva adica pot sa primesc eu salariul, adica sa fiu si angajat si adminsitrator.nu stiu daca am aexlicat bine.
EX: X are un srl ( un magazin de bauturi alcoolice), daca el vinde la acel magazin el ia salariu, nu mai are nevoie de alti angajati nu ?
Sunt elev si am 18 ani.Cum asputea sa infiintez o societate comerciala?Am anumite avantaje pt faptul ca sunt elev?As vrea o descriere in detaliu a tot ceea ce trebuie sa fac pentru a-mi creea o societate comerciala!!!Multumesc!