avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Rareș Andrei

Activitate Rareș Andrei

Bună ziua va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns soțul meu a fost eliberat din penitenciar hamm Germania deoarece români nu au răspuns pentru a fi extrădat în România as fori sa ma ajutați cu un răspuns dacă mandatatul din România este desființat și dacă mai este dat în urmărire sau prin Interpol menționez ca are un mandat de 3 ani și 9 luni din care a executat un an și 4 luni în România din care a fost eliberat condiționat din care el.mai avea o fapta tot conducere fără permis care nu era definitiva acum a rămas definitiv la 3 ani și 9 luni din care a fost dat pe Interpol și arestat anul trecut pe Germania din care a fost eliberat tot din acest motiv ca români nu au răspuns la extrădarea lui iar anul acesta a fost închis iarăși 4 luni tot pentru accesta fapta din care a rezultat ca după 4 luni a fost eliberat la fel ca anul trecut pentru ca români nu au răspuns la extrădarea și condițiile de detentie în România Va rog frumos sa ne ajutați cu un răspuns sa știm dacă poate merge în România Va mulțumesc

latka a scris:

Trebuie sa va angajați un avocat din Germania, preferabil să știe și limba română.

Ok va mulțumesc frumos pentru raspuns

gi-jane2 a scris:

Faceti cerere prin avocat la penitenciar.

Va rog frumos cum as putea face vizita conjugala la soțul meu care este arestat în Germania la Hamm di dacă are dreptul este arestat di 31 august va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați cu un raspuns

gi-jane2 a scris:

Puteti pune în orice, ca transfera ei în altceva dacă vor.

Bună ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu un răspuns cum.pot face vizita conjugala adică intima la soțul meu care este arestat în Germania la Hamm
Bună seara va rog frumos dacă vreți sa ma ajutați și pe mine cu un raspuns. am sunat la penitenciarul hamm pentru o programare sa pot vb online skipe cu soțul meu, programarea a fost pentru azi adică marți și nu m-au sunat, posibil ca nu a lucrat ca a fost sarbatoare la nemți și s-a amânat programarea
va multumesc
Bună seara îmi cer scuze am scris greșit am mâine programare la soțul meu la penitenciar hamm pot sai pun haine într-o sacoșă sau rucsac ceva sau trebuie ceva anume de pus hainele ?

Bună ziua soțul meu este arestat în Germania Ieri a avut termin la judecata în Bielefeld cum pot afla ce sa întâmplat va rog ajutați-mă cu un ras
Bună sera am și eu o întrebare la dumneavoastră soțul meu este arestat în Germania de pe data de 31 iulie 2023 menționez e arestat cu mandatul de România conducere fără permis a a vrut 4 fapte concurente fi care a executat 1 an și 6 luni în România 2 luni în Germania anul trecut și acum este arestat din nou ca a fost dat prin Interpol ce pot face sa uasa de aici cât mai repede deși mandatul a fost făcut în România cu executare a fost de 3 ani și 9 luni din care cum vam și scris a executat se scade tot ceea ce a executat ? Și cât ar mai fi sa facă sau ce pot face ca să-l scot cât mai repede ca rog ajutați-mă cu un răspuns Va mulțumesc anticipat

trandafir2 a scris:

Dupa 16 luni s-ar implini fractia. Dar daca iese la munca poate fi propus si mai devreme.
Regimurile de detentie sunt reglementate de lege si sunt patru, adica
a) regimul de maximă siguranţă;
b) regimul închis;
c) regimul semideschis;
d) regimul deschis.
Cerere poate sa faca condamnatul sau comisia din penitenciar poate face propunere de liberare conditionata.
Verificati legile 253/2013 si 254/2013 si va mai edificati, caci intrebarea dvs este prea generala si e greu de epuizat.
Bafta!

Dacă executa aici în Germania coada care ia rămas de trei luni rămasă de prima data când a fost arestat în România se scade tot și poate pleca în România fără probleme bine înțeles după ce scăpa sau altceva poate ieși la jumate din pedeapsa ?

latka a scris:

E o întrebare? Dacă da, e singura lui șansă, pentru ca nu se înțelege aici care e exact situația lui. Un avocat din Germania ar putea, cel puțin înțelege, ce lege a încălcat și ce se poate face.

E arestat în Germania tot cu mandatul de pe România ca a fost dat prin Interpol a fost căutat în România și nu a fost găsit ca soțul meu când sa liberat în România când ia dat drumul sa liberat condiționat și ia mai rămas o coada de 3 luni și a fost arestat acum în Germania pe data de 31 iulie 2023 ce pot sa fac ca să sa poată da scădere la ce a executat în România sa poată sa i se scadă și ce a executat și aici în Germania

gi-jane2 a scris:

Luati-o de la început ...a mers fara permis in romania si a fost condamnat sau cum? A executat pedeapsa in Romania si acum a fost prins in Germania fără permis? Daca e arestat in germania , are si avocat din oficiu, luati legatura cu el. Nu va va costa ca unul la liber.