avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate Samulea

Activitate Samulea

Buna ziua

In cadrul unui proces incheiat recent am solicitat instantei sa imi acorde dreptul de a depune concluzii scrise, solicitare acceptata in cadrul sedintei in care s-a amanat pronuntarea.
Cu toate acestea am luat la cunostinta odata cu comunicarea hotararii de faptul ca acestea au fost inlaturate in baza art 394 alin3 CPC .
Este corect modul in care a procedat instanta acordandu-mi dreptul de a depune concluzii scrise, mi s-a spus sa le depun cat mai repede pentru a se pronunta mai rapid, iar apoi mi se comunica ca nu se tine cont de concluziile scrise?
Răspuns la discuția Anulare act notarial
Vanzatorul nu mai este in viata de aceea si atac contractul in calitate de succesor.Pretul este derizoriu adica pentru un apartament ce valoreaza 90-100.000 euro s-au platit 10.000 euro.Notarul trebuia sa verifice daca vanzatorul are discernamant , dar am decis sa nu ma leg de acest aspect.
Am atacat contractul de vanzare pentru pret derizoriu, cauza de dol si in subsidiar donatie deghizata.

gi-jane2 a scris:

Daca nu vreti sa dati detalii aici, macar sfatuiti-va cu un avocat, ca trebuie sa aveți temei pt anulare, motiv întemeiat legal, precizați și de ce vreti sa chemati în judecata și cabinetul...ca sa nu cheltuiți niște bani aiurea și apoi cheltuieli de judecata.

Mi s-a cerut sa precizez calitatea procesuala a paratilor si bineinteles ca ei figurand in contract e clar ca au calitate procesuala pasiva ca doar nu o sa ma judec cu biroul notarial.Dar, asa cum am zis , documentandu-ma am observat ca au fost chemati si notarii care au incheiat unele contracte, de aceea am zis sa ma documentez daca este necesar sa solicit instantei acest lucru.
La asa raspuns voi da o replica pe masura.....ca asa vreau io.
Credeti ca de nebun am intrebat ? Mi s-a spus ca si biroul notarial avea datoria sa verifice anumite detalii si am vazut alte spete in care s-a chemat in judecata notarul nu posesorii bunului.

gi-jane2 a scris:

impotriva biroului notarial

ala ce vina mai are ?

Buna ziua

Am atacat in instanta un act de vanzare cumparare solicitand anularea lui.In instanta m am indreptat impotriva actualilor proprietari ai respectivei locuinte.
Trebuia sa ma indrept si impotriva biroului notarial care a intocmit respectivul contract ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Apel nemotivat
Multumesc mult!

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Motivele de apel pot fi depuse in interiorul termenului de apel.

Puteti depune inscrisuri.

Pana la primul termen de judecata,puteti solicita anumite probatorii noi in apel.

Instanta de apel, din oficiu, poate dispune administrarea unor probatorii noi.

Răspuns la discuția Apel nemotivat
Multumesc mult.
Discuție Apel nemotivat
Buna seara

In cazul in care am depus cerere de apel dar nu am precizat motivele in fapt si in drept, mai pot depune alte probe decat cele de pe fond?

Multumesc
Obiectul este abuzul in servici iar la respingerea contestatiei de anulare a ordonantei de clasare nu s-a tinut, ca deltfel si la emiterea ordonantei, seama de probele depuse la dosar.

Ideea este ca pe langa respingerea cererii am fost obligat si la plata unei sume imense ca si cheltuieli de judecata.Consider ca suma de 1000 de lei nu este justificata avand in vedere ca in alte spete u fost percepute sume ca 25 de lei sau 50 de lei.