"
Cu titlu preliminar, în ceea ce priveşte concluziile scrise depuse de reclamant la data de
17.10.2024, ulterior reţinerii cauzei în pronunţare, tribunalul arată că sunt incidente dispoziţiile
art. 394 alin. (3) C.pr.civ., conform căruia „După închiderea dezbaterilor, părţile nu mai pot
depune niciun înscris la dosarul cauzei, sub sancţiunea de a nu fi luat în seamă.” Astfel,
ulterior reţinerii cauzei în pronunţare nicio parte nu poate invoca aspecte noi, ce nu au fost
supuse analizei instanţei în cursul judecăţii, în condiţii de contradictorialitate, neputând fi
primite susţinerile reclamantului conform cărora dorea să beneficieze de „elementul surpriză”
la momentul administrării probei cu interogatoriul pârâţilor astfel că nu a invocat aceste
aspecte"
In cadrul sedintei am adus la cunostinta instantei ca voi depune concluzii scrise si judecatoarea mi-a zis ca sa le depun cat mai urgent pentru ca astfel se va pronunta mai repede.Dupa care am ramas uimit de paragraful de mai sus.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Eu nu cred ca în hotărâre ku scrie ce spuneți dvs ci mai degrabă interpretați dvs eronat texte de lege,proceduri etc.zNotele scrise se depun ulterior finalizării cauzei,terminării cercetării judecătorești. Judecătorul nu face vorbire despre notele dvs scrise în hotărâre ca le admite,tine cont de ele,sunt magistrale și îl luminează în înțelegerea spetei etc.Fsptul ca scrie ca a fost terminata cercetarea judecatoreascavla termenul x nu înseamnă că judecătorul nu v a primit notele..