In cadrul unui proces incheiat recent am solicitat instantei sa imi acorde dreptul de a depune concluzii scrise, solicitare acceptata in cadrul sedintei in care s-a amanat pronuntarea.
Cu toate acestea am luat la cunostinta odata cu comunicarea hotararii de faptul ca acestea au fost inlaturate in baza art 394 alin3 CPC .
Este corect modul in care a procedat instanta acordandu-mi dreptul de a depune concluzii scrise, mi s-a spus sa le depun cat mai repede pentru a se pronunta mai rapid, iar apoi mi se comunica ca nu se tine cont de concluziile scrise?
Eu nu cred ca în hotărâre ku scrie ce spuneți dvs ci mai degrabă interpretați dvs eronat texte de lege,proceduri etc.zNotele scrise se depun ulterior finalizării cauzei,terminării cercetării judecătorești. Judecătorul nu face vorbire despre notele dvs scrise în hotărâre ca le admite,tine cont de ele,sunt magistrale și îl luminează în înțelegerea spetei etc.Fsptul ca scrie ca a fost terminata cercetarea judecatoreascavla termenul x nu înseamnă că judecătorul nu v a primit notele..