avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act notarial

Buna ziua

Am atacat in instanta un act de vanzare cumparare solicitand anularea lui.In instanta m am indreptat impotriva actualilor proprietari ai respectivei locuinte.
Trebuia sa ma indrept si impotriva biroului notarial care a intocmit respectivul contract ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Samulea, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:05, 20 Noiembrie 2024
impotriva biroului notarial

ala ce vina mai are ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc paula2012 paula2012 SC pe care o reprezint cumpara bunuri imobile de la o SC care se afla in executare silită. Bunurile sunt facturate de către Sc executata, cu acordul in scris ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala diana14 diana14 In anul 2000 conform titlului de proprietate dupa soacra mea, eu fiind in calitate de nora dupa sotul meu, impreuna cu alti frati ai sotului decedat am ... (vezi toată discuția)
Falsificare acte proprietate ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Situatia este urmatoarea, eu detin un apartament proprietatea personala dobandit prin contract v-c de la alta persoana, care a fost platit de o ... (vezi toată discuția)