avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act notarial

Buna ziua

Am atacat in instanta un act de vanzare cumparare solicitand anularea lui.In instanta m am indreptat impotriva actualilor proprietari ai respectivei locuinte.
Trebuia sa ma indrept si impotriva biroului notarial care a intocmit respectivul contract ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Samulea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Samulea , utilizator 20:17, 22 Noiembrie 2024
impotriva biroului notarial

ala ce vina mai are ?
La asa raspuns voi da o replica pe masura.....ca asa vreau io.
Credeti ca de nebun am intrebat ? Mi s-a spus ca si biroul notarial avea datoria sa verifice anumite detalii si am vazut alte spete in care s-a chemat in judecata notarul nu posesorii bunului.

gi-jane2 a scris:

impotriva biroului notarial

ala ce vina mai are ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeti ca de nebun am intrebat ?

nu stiu, nu ati zis de ce., deci e firesc sa intreb, ca dupa raspuns, vine si concluzia ca puteti sau nu, ori nu ati dat niciun fel de detaliu.
si am vazut alte spete in care s-a chemat in judecata notarul nu posesorii bunului.

era interesant de vazut si hotararea, ca de chemat in judecata am vazut chemati si executori, dara fara sa aiba calitate procesuala pasiva, deci degeaba au chemat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
Mi s-a cerut sa precizez calitatea procesuala a paratilor si bineinteles ca ei figurand in contract e clar ca au calitate procesuala pasiva ca doar nu o sa ma judec cu biroul notarial.Dar, asa cum am zis , documentandu-ma am observat ca au fost chemati si notarii care au incheiat unele contracte, de aceea am zis sa ma documentez daca este necesar sa solicit instantei acest lucru.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu vreti sa dati detalii aici, macar sfatuiti-va cu un avocat, ca trebuie sa aveți temei pt anulare, motiv întemeiat legal, precizați și de ce vreti sa chemati în judecata și cabinetul...ca sa nu cheltuiți niște bani aiurea și apoi cheltuieli de judecata.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare erhabe erhabe Buna ziua! In urma cu vreo 15 ani mama i-a facut contract de vanzare unuia dintre fratii mei pentru un apartament cu 3 camere. Din discutiile avute cu mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o prietena a mamei mei mele a vandut in 2012 , in ... MihaelaS19 MihaelaS19 Buna ziua, O prietena a mamei mei mele a vandut in 2012 , in urma unui episod depresiv, apartamentul (2 camere, zona centrala) unei individe, pentru suma de ... (vezi toată discuția)
Citativul unei actiuni se poate schimba in apel? vrica vrica Am promovat o actiune in constatrea nulitatii procesului verbal al asociatiei de proprietary Pe fond mi s-a respins actiunea pe motiv ca eu m-am indreptat ... (vezi toată discuția)