avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citativul unei actiuni se poate schimba in Apel?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citativul unei actiuni se poate schimba in Apel?

Am promovat o actiune in constatrea nulitatii procesului verbal al asociatiei de proprietary
Pe fond mi s-a respins actiunea pe motiv ca eu m-am indreptat impotriva unor persoane fara calitate procesuala pasiva
In apel pot cere modificarea citativului?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:16, 10 Februarie 2015
Nu. Trebuie să promovați o nouă acțiune și să chemați în judecată persoanele care au calitate procesuală pasivă.
În apel, dacă doriți să- formulați, puteti susține doar că persoanele pe care le-ați acționat în judecată au calitate procesuală pasivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de chemare in judecata motiv admis exceptia calitatii procesuale pasive a paratei marga77 marga77 Buna ziua, am urmatoarea intrebare: cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a respins cererea de chemare in judecata pe motiv : excepţia lipsei ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei lipsei calitatii procesuale, recurs valy84_xxx valy84_xxx va deranjez cu o intrebare,daca la procesul pentru recuperarea taxei auto,instanta mi-a respins lipsa calitati procesuale pasive impotriva paratei directia ... (vezi toată discuția)