avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingerea exceptiei lipsei calitatii procesuale, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingerea exceptiei lipsei calitatii procesuale, recurs

va deranjez cu o intrebare,daca la procesul pentru recuperarea taxei auto,instanta mi-a respins lipsa calitati procesuale pasive impotriva paratei directia generala a finantelor publice mehedinti.procesul l-am castigat in prima faza dar acum directia generala a finantelor publice mehedinti a facut recurs la curtea de apel,putea sa faca lucru asta daca are pisa calitate procesuala pasiva?cum au zis in prima faza de mi-au respins actiunea impotriva ei?poate face ea recurs?multumesc anticipat!cu stima!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Popescu , Avocat 13:39, 20 August 2012
tocmai s-a respins de catre instanta de fond exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a Finantelor publice, stabilind in consecinta ca actiunea a fost in mod legal indreptata impotriva acestei institutii.
In consecinta, au dreptul sa formuleze recurs, insa mai mult ca sigur acesta va fi respins de catre Curtea de apel. Aceasta este practica unitara a instantelor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa auto andrreyutz andrreyutz Am castigat procesul cu taxa auto si vreau sa stiu cum se calculeaza dobanda sau cat e daca stie cineva cum se calculeaza ? asta e solutia : Tip ... (vezi toată discuția)
Reuperare taxa auto 2010 nidac nidac Buna ziua, In ianuarie 2013 am solicitat in instanta recuperarea taxei auto (2061 Ron) platita in 2010 pentru un autoturism nou Ford Focus. Deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
Solutia pronuntata de instanta andra-celia andra-celia Buna ziua,ma poate ajuta cineva,explicandu-mi si mie ce inseamna urmatoarea sentinta?''Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei ... (vezi toată discuția)