avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate Mioara Nana

Activitate Mioara Nana

Buna ziua,
As dori sa stiu conditiile legale prin care un chirias poate reprezenta proprietarul unui spatiu commercial in cadrul asociatiei proprietarilor.
Multumesc
Multumesc pentru raspunsul neconcludent si ne-la-obiect. Daca 5 proprietary nu sunt prezenti ia cei 2 prezenti sunt in Comitetul executive, pe cine imputerniciti?
Buna seara,
As dori sa stiu ce posibilitate exista pentru a preintampina ca la reconvocarea Adunarii Generale a Proprietarilor, Comitetul executiv, format din 2 personae, sa ia hotarari care sa contravina sau sa nu fie in acord cu vointa celorlalti proprietari. Fac mentiunea ca nu suntem decat 9 proprietari din care 7 proprietari nu sunt prezenti in imobil.
Multumesc
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Este membru in asociatie, a semnat toate documentele de infiintare ale asociatiei. Mie mi se spune ca nu pot fi membru, de ex. in comitetul executiv, nu pot fi aleasa presedinte, nu pot primi chitanta de plata intretinerii pe numele meu, etc.
De aceea am intrebat de prevederi legale.
Multumesc, inca o data!

Locuim intr-un apartament pe care l-am donat fetei noastre, deci actul de proprietate inclusiv contractele de utilitati sunt pe numele ei. Am procura notariala prin care o reprezint in orice problema ce ar decurge din calitatea de proprietar, cu reprezentare cf. art. 2012 Cod Civil.
As dori sa stiu care sunt drepturile mele in cadrul asociatiei de proprieatari si temeiul legal. Multumesc.