avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate mi_re_la68

Activitate mi_re_la68

Răspuns la discuția Contributii asistent social
In contractul de prestari servicii apare precizarea ca :prestatorul este inscris In Colegiul National al Asistentilor Sociali..La obiectul contractului se face referire la art.45 din legea 293/2004.
Buna ziua.
Pentru un asistent social care incheie Contract de prestari servicii de asistenta sociala cu un penitenciar, care sunt contributiile ce trebuie platite la buget. Mentionez ca prestatorul este platit cu 11 lei/ora.
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc mult pentru raspuns!
Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate beneficia de concediu de paternitate o persoana, asociat unic si in acelasi timp angajat cu contract de munca in propria firma. Mentionez ca in ultimele 12luni a beneficiat de 30zile concediu fara plata.
Copilul s-a nascut la 30 oct.2013.
Cu multumiri.
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. ITM Hd nu mi-a raspuns clar, parerilor lor sunt impartite.
In cazul in care o persoana X este angajata de catre Primarie, cu norma intreaga, ca asistent personal debutant pentru ingrijirea unei persoane cu sindrom Down, i se poate incheia un contract de munca cu timp partial pentru servicii de curatenie intr-un bar? Va rog sa specificati conform carei legi si carui articol!
Cu respect, va multumesc.
Discuție TVA locuinta
Am cumparat cu antecontract de vc o locuinta pentru care am achitat 40000E cu TVA 19%, in 2008. Firma careia i-am achitat suma, a intrat in insolventa. Dupa nenumarate procese, am castigat definitiv acea cladire, careia i s-a facut o evaluare la nivelul sumei de 34.000E.
Va rog sa-mi spuneti, la ce valoare se va aplica tx de 5% ?
Buna ziua.
Va rog sa ma indrumati ce acte trebuie facute in vederea constituirii unui ONG pentru strangere de fonduri cu scop umanitar (orteza brat pentru un copil). Va multumesc.
Buna ziua
Baiatul meu tocmai a iesit din juniorat si dupa cateva probe la unele echipe, in sfarsit cineva a vazut il el un sportiv de performanta, dar dupa interpelari telefonice la clubul posesor, ni se refuza in mod constant eliberarea unor copii dupa contractul incheiat de club si baiat si a legitimatiei vizate de FRH, acte care ii sunt necesare la registrul Comertului in vederea autorizarii ca PFA.
Ma puteti indruma pe ce cale sa obtin aceste documente. Mentionez ca clubul posesor are pretentii materiale la clubul beneficiar, dar asta nu influenteaza sub nici-o forma intocmirea documentelor pentru PFA.
Sper ca am postat corespunzator intrebarea mea.
Va multumesc, oricum.
Multumesc mult!=D>
Buna ziua
Fiul meu este sportiv si clubul i-a solicitat constituire PFA in vederea semnarii contractului. Oare puteti sa-mi spuneti ce cod CAEN trebuie sa trecem la activitate sportiva - handbal, daca se aplica norma de venit (PFA este in Hunedoara, iar contractul se va intocmi cu CS Oradea). Va multumesc.