avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - ce cod e necesar pentru activitati sportive?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - ce cod e necesar pentru activitati sportive?

Buna ziua
Fiul meu este sportiv si clubul i-a solicitat constituire PFA in vederea semnarii contractului. Oare puteti sa-mi spuneti ce cod CAEN trebuie sa trecem la activitate sportiva - handbal, daca se aplica norma de venit (PFA este in Hunedoara, iar contractul se va intocmi cu CS Oradea). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mi_re_la68 , utilizator 20:19, 26 Iulie 2011
Cred ca ar trebui sa treaca 9319 - alte activitati sportive.
Multumesc mult!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul de completare al declaratiei unice cod caen 9319 Miha2018 Miha2018 Buna ziua! Ma adresez cu urmatoarea speta: fiul meu este sportiv de performanta. In anul 2017 a obtinut venituri inregistrat ca PFA - cod caen 9319 - alte ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8551 Daniel_Radu Daniel_Radu Buna ziua, As dori sa va intreb oare de ce nu pot gasi codul CAEN 8551 - Invatamant in domeniul sportiv si recreational in Normele anuale de venit pe anul ... (vezi toată discuția)
Legislatie sportivi activitate dependenta aadana67 aadana67 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire intr-o situatie: O persoana fizica autorizata in CAEN 9319 Alte activitati sportive, incheie cu un club sportiv un ... (vezi toată discuția)