avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Modul de completare al declaratiei unice cod caen 9319
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Modul de completare al declaratiei unice cod caen 9319

Buna ziua! Ma adresez cu urmatoarea speta: fiul meu este sportiv de performanta. In anul 2017 a obtinut venituri inregistrat ca PFA - cod caen 9319 - alte activitati sportive. In luna iunie a incetat activitatea PFA - prin radiere la Registrul Comertului, si s-a inregistrat la ANAF ca persoana fizica care realizeaza venituri din aceeasi activitate. Va rog daca sa ne ajutati in modul de completare al delaratiei unice. Poate opta pentru determinarea venitului net dupa norma de venit, atat pentru anul 2017 cat si pentru anul 2018, avand in vedere ca aceasta activitate (9319) este cuprinsa in nomenclatorul de norme de venit. Mentionez ca este elev in clasa a XII-a deci ar putea beneficia si de reducerea de 50 % pentru elevi si studenti. Va multumesc si astept raspunsul dvs.!
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:46, 10 Iulie 2018
Este un caz mai deosebit si recomandat ar fi sa mergeti direct la cei de la finante si sa va ajute ei in completarea declaratiei unice si s-o depuneti la ghiseu ca sa nu o gresiti, tat pentru cea care trebuie s-o depuneti pentru ratierea pfa cat si pe cea pentru persoana fizica .
Pentru cea care se depune la radierea pfa nu mai aveti cum sa optati acum ci ramane asa cum ati optat la inreistrarea pfa.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru pfa Ancuta Craciun Ancuta Craciun In situatia unui pfa - cod CAEN 9602, inregistrata in sistem real, care nu mai desfasoarea nici o activitate din luna septembrie 2017 cum trebuie completata ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)
Obligativitate declaratii retroactive pe 5 ani la deschiderea pfa clodex clodex buna ziua In sept 2019 am deschis PFA la care nu am inceput activitatea si m-am inrolat in svp caci mi s-a spus ca e obligtoriu unde am vazut declaratii de ... (vezi toată discuția)