avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica pentru pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica pentru pfa

In situatia unui pfa - cod CAEN 9602, inregistrata in sistem real, care nu mai desfasoarea nici o activitate din luna septembrie 2017 cum trebuie completata declaratia unica pe anul 2018- previziunea in situataia de fata este 0.
Poate sa fie asa declarata ?
Pentru CAS si CASS trebuie sa mai platesc contributie in 2018 daca nu se realizeaza venituri?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:50, 29 Iunie 2018
Da. Pentru CAS si CASS se raporteaza numai la venitul estimat care acum este 0. Mergeti cel mai bine la ei la finante sa o depuneti la ghiseu si va vor ajuta si la completare ca sa nu gresiti cumva.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica venit din inchiriere janedoe1 janedoe1 Buna ziua, Am niste nelamuriri si sper sa ma ajutati. Sunt salariata , dar am si o proprietate pe care o inchiriez. In 2017, am platit pe baza de decizie de ... (vezi toată discuția)
Modul de completare al declaratiei unice cod caen 9319 Miha2018 Miha2018 Buna ziua! Ma adresez cu urmatoarea speta: fiul meu este sportiv de performanta. In anul 2017 a obtinut venituri inregistrat ca PFA - cod caen 9319 - alte ... (vezi toată discuția)
Cass completare formular unic steef steef Anul acesta estimez venituri din activitati independente peste 22.800 lei prin urmare platesc cass si cas raportat la 1900 lei pe luna .Deasemenea anul acesta ... (vezi toată discuția)