avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate DianaCiu009

Activitate DianaCiu009

1.Le-am explicat frumos situația și mi-au răspuns că și in 2009, societatea la care se afla acum arhivele (RAFO SA) a încercat să predea arhivele lor (Arhivelor Nationale), doar ca ei au refuzat sugerand ca ar fi mai bine să fie predate lichidatorului judiciar.
2.Activitatea societatatii lichidatorului judiciar a încetat in 2007 cand s-a incheiat procedura falimentului, deci arhivele nu au mai putut fi preluate de lichidator.
3..Am sesizat Direcția Arhivelor Nationale Bacău. Trebuie sa fac sesizare direct la Arhivele Nationale București?
4.Eu nu înțeleg de ce nu vor sa preia arhivele dacă este treaba dumnealor. Unde mai pot face sesizări despre acest lucru?
5.Va multumesc pentru ajutor!

Cornel Vasile a scris:

Depinde ce ati sesizat ? ..ei se ocupa de arhivarea documentelor si nu de altceva.

Am sesizat Arhivele Nationale Bacau, mi-au spus ca ei nu au ce sa facă deoarece nu se ocupa de asa ceva, oare care ar mai fi urmatorul pas? La cine as mai putea apela?

Cornel Vasile a scris:

Sesizati Arhivele Judetene in raza carora se afla depozitata arhiva respectiva.

Am incercat, ei mi-au spus la randul lor sa incerc la UNPIR.
Cei dea UNPIR mi-au spus ca nu au date legate de aceasta societate.

Cornel Vasile a scris:

Incercati la ONRC sa aflati cine a fost lichidatorul societatii.

Am nevoie de informații, deoarece aceasta societate cand a lichidat un SRL, a lasat arhiva acelei societăți de izbeliște și acum nu poate fi predata unei societati de arhivistica deoarece nu au acordul lichidatorului (in speță, EXPERT IPURL BC).

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Ce fel de informații doriți sa aflați?

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 Bacău, CUI: 6866651.
MULTUMESC ANTICIPAT!
Buna ziua!
Știe cineva care sunt legile ce tin de asistenta socială, prin care ei nu pot înmâna o ancheta sociala persoanei care o cere?
Cei de la asistenta sociala spun ca este un document destul de clasificat care se înmânează unui judecator etc.
Am nevoie de o ancheta sociala pentru dosarul de bursa socială pentru studenti casatoriti (si eu si sotul suntem studenti casatoriti si avem adeverinte cu 0 lei venit) si au zis ca ei nu au auzit sa se faca asa ceva in toti anii de cand lucreaza ei in primarie.
Ca sa ma pot justifica la dosar trebuie sa depun o declaratie prin care sa motivez absenta anchetei sociale si as vrea si niste baze legale pe care sa le pot integra in acea declarație.
Multumesc
Dosarele cu state de plată pentru contributia la pensie.

Cornel Vasile a scris:

Despre ce dosare vorbiti?

@jorjonbc

Ar fi bine sa sesizeze mai multe persoane lucrul asta, ca sa se demareze procedurile sa fie trasferata arhiva catre o societate de arhivare.

Am inteles, am trimis email si lor.
Sper sa se rezolve

Cornel Vasile a scris:

Sesizati Arhivele Judetene in raza carora se afla depozitata arhiva respectiva.

Bună ziua! As avea o întrebare.
Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74.. Acest lichidator nu mai există din 2007 și nu s-a ocupat nici de arhiva societății Rafomet, care in momentul de fata stă închisă sub cheie intr-un loc.
Am nevoie de o adeverință, dar nu o pot primi pentru ca acea arhiva nu este predata niciunei societăți de arhivare. Ce se poate face dpdv legal pentru ca arhiva aceea sa fie preluată?