avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Știe cineva care sunt legile ce tin de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Știe cineva care sunt legile ce tin de asistenta ...

Buna ziua!
Știe cineva care sunt legile ce tin de asistenta socială, prin care ei nu pot înmâna o ancheta sociala persoanei care o cere?
Cei de la asistenta sociala spun ca este un document destul de clasificat care se înmânează unui judecator etc.
Am nevoie de o ancheta sociala pentru dosarul de bursa socială pentru studenti casatoriti (si eu si sotul suntem studenti casatoriti si avem adeverinte cu 0 lei venit) si au zis ca ei nu au auzit sa se faca asa ceva in toti anii de cand lucreaza ei in primarie.
Ca sa ma pot justifica la dosar trebuie sa depun o declaratie prin care sa motivez absenta anchetei sociale si as vrea si niste baze legale pe care sa le pot integra in acea declarație.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2023
DianaCiu009, utilizator

Alte discuții în legătură

Bursa sociala sergiu2011 sergiu2011 Salut, Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati. ... (vezi toată discuția)
Ncheta cris34 cris34 stie cineva in ce consta ancheta sociala in legatura cu alocatia complementara? (vezi toată discuția)
Este vreo problema ca mi s-a dat mie hârtia cu ancheta sociala pt a o prezenta la proces? Laura David Laura David Am avut termenul pt procesul de divort acum câteva zile.Nu s-a putut face nimic deoarece s-a spus că nu s-a primit ancheta sociala. La întoarcere am trecut ... (vezi toată discuția)