Am avut termenul pt procesul de divort acum câteva zile.Nu s-a putut face nimic deoarece s-a spus că nu s-a primit ancheta sociala. La întoarcere am trecut pe la primarie unde mi s-a înmânat o hartie pe care sa o duc eu. Ancheta s-a făcut în 16 martie ...termenul era in 26 dar fiind pandemia, termenul s-a amânat. In ancheta scrie doar despre soț și casa unde locuiește.acolo avem domiciliu amândoi. Au venit in control si aici unde locuiesc eu. Dar nu se menționează nimic. Sotul cere sa ii dau lui hârtia pt ca nu are ce cauta hârtia la mine deoarece spune că e a lui. Nu as vrea sa i-o dau pt ca poate o face pierduta si sa fie vina mea.. eu am luat-o pt a o duce avocata mea la tribunal... e vreo problema?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mi se parea potrivit sa o trimita ei direct la instanta. Sa o depuneti cat mai repede la dosar, nu i-o dati sotului, nu are ce cauta la dvs, ci trebuie sa ajunga la judecatorie.
Nu am mai auzit ca raportul anchetei sa fie predata unei parti.
Au existat situatii cand raportul a fost inmanat partii insa in plic inchis. partea il depune direct la instanta. Ati avut plicul inchis si l ati deschis sa l cititi sau asa l ati primit ?
Asa l-am primit...e doar o hartie.nu cred ca este copie. Eu vreau doar ca aceea hartie sa ajunga la tribunal..la dosar... dacă am citit ce scrie nu ma ajuta cu nimic..pt ca suntem de acord in toate...doar cu programul de vizita nu..in rest si cu domiciliul copilului..si custodia...si tot...eu vreau sa nu ne mai rămâne încă odată.atat
Pentru divort
iulik800
buna ziua,prima infatisare la divort este in noiembrie,eu muncesc in italia si as dori sa stiu daca in perioada in care raman in tara langa copil se poate face ... (vezi toată discuția)