avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In cadrul procesului de divort cu minori, venitul unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In cadrul procesului de divort cu minori, venitul unui sot este ...

In cadrul procesului de divort cu minori, venitul unui sot este stabilit de raportul anchetei psihosociale sau se depune ca proba la instanta de catre sot, independent de ancheta? Mi s-a cerut (in calitate de sot parat) de catre instanta sa depun adeverinta venit pe ultimele sase luni pana la termenul urmator, tot pana atunci urmand sa aiba loc si ancheta psihosociala. Pot depune la dosar adeverinta in ultima zi inainte de termen sau mi-o va cere anchetatorul social? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:40, 20 Martie 2023
Adresa o depuneți în instanta ....
Multumesc. Inteleg ca ancheta doar trece in formular suma declarata de mine ca venit si eu o probez cu acte la instanta?
Exact cum va spus domnul avocat mai sus, adeverița de venit o depuneți la registratura instanței.
Multumesc. O pot depune dupa efectuarea anchetei, inainte de termen?
O puteți depune oricând în intevalul termenului legal. Ancheta sociala n-are treaba cu adeverința de venit care o depuneți la dosar. Cei de la ancheta va întreaba verbal, deci este o ancheta verbală. Nu trebuie sa le prezentați lor probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta psihosociala si audierea minorului in cadrul procesului ... catinf catinf Ancheta psihosociala si audierea minorului in cadrul procesului de divort sunt probe care se administreaza inainte de pronuntarea divortului sau dupa? Concret: ... (vezi toată discuția)
autoritatea tutelara face ancheta pt fiecare cerere ? NLY007 NLY007 Buna seara am si eu o rugaminte daca ma poate lamuri si pe mine cineva de specialitate pe scurt datele problemei sunt.eu am depus la judecatorie o cerere ... (vezi toată discuția)
Este vreo problema ca mi s-a dat mie hârtia cu ancheta sociala pt a o prezenta la proces? Laura David Laura David Am avut termenul pt procesul de divort acum câteva zile.Nu s-a putut face nimic deoarece s-a spus că nu s-a primit ancheta sociala. La întoarcere am trecut ... (vezi toată discuția)