avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate cont_care_pune_multe_intrebari

Activitate cont_care_pune_multe_intrebari

Bună ziua!
În 2022 am fost la profesională și acum sunt la seral, elevii de la seral mai primesc alocație?
Discuție Amenințări
Bună seara tuturor!
În urma unei cerți cu soția tatălui meu i-am spus niște cuvinte urâte, ea mă tot amenință că mă dă pe mâna poliției pentru acele cuvinte urâte deși și ea mi-a spus foarte multe lucruri urâte.
Mă tot amenință că ar trebui să am grijă cum mă comport dacă nu vreau să-mi pierd banii în urma unei amenzi pe care o voi primi dacă mă denunță la poliție, întrebarea este:
-A amenința întruna pe cineva că suni la poliție este ilegal?
Dacă există articole în lege despre asta ar fii minunat dacă mi le-ați scrie
Bună seara!
Când eram la școala profesională mi se deconta transportul, după terminarea școlii profesionale m-am înscris la seral, am două întrebări:
-La seral mi se mai decontează transportul?
-Dacă se decontează unde trebuie să mă duc să depun actele pentru a mi se deconta?
Eu nu m-ai primesc alocația pe care o primesc cei peste 18 ani care merg la școală, am primit-o timp de câteva luni iar de două luni nu am m-ai primit-o, am următoarele întrebări:
1) De ce nu am primit-o?
2) Unde ar trebui să depun acte ca să o primesc din nou?
3) Dacă o să o primesc din nou, o să-mi de-a banii și din lunile în care nu am primit-o?
4) Dacă este legal să primesc alocația și din lunile în care nu am primit-o dar totuși cei care se ocupă cu alocațiile nu vor să mi-o de-a și din urmă, unde mă pot adresa cu o plângere?