Bună seara tuturor!
În urma unei cerți cu soția tatălui meu i-am spus niște cuvinte urâte, ea mă tot amenință că mă dă pe mâna poliției pentru acele cuvinte urâte deși și ea mi-a spus foarte multe lucruri urâte.
Mă tot amenință că ar trebui să am grijă cum mă comport dacă nu vreau să-mi pierd banii în urma unei amenzi pe care o voi primi dacă mă denunță la poliție, întrebarea este:
-A amenința întruna pe cineva că suni la poliție este ilegal?
Dacă există articole în lege despre asta ar fii minunat dacă mi le-ați scrie
Bună seara!
Când eram la școala profesională mi se deconta transportul, după terminarea școlii profesionale m-am înscris la seral, am două întrebări:
-La seral mi se mai decontează transportul?
-Dacă se decontează unde trebuie să mă duc să depun actele pentru a mi se deconta?
Eu nu m-ai primesc alocația pe care o primesc cei peste 18 ani care merg la școală, am primit-o timp de câteva luni iar de două luni nu am m-ai primit-o, am următoarele întrebări:
1) De ce nu am primit-o?
2) Unde ar trebui să depun acte ca să o primesc din nou?
3) Dacă o să o primesc din nou, o să-mi de-a banii și din lunile în care nu am primit-o?
4) Dacă este legal să primesc alocația și din lunile în care nu am primit-o dar totuși cei care se ocupă cu alocațiile nu vor să mi-o de-a și din urmă, unde mă pot adresa cu o plângere?