avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare transport
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare transport

Bună seara!
Când eram la școala profesională mi se deconta transportul, după terminarea școlii profesionale m-am înscris la seral, am două întrebări:
-La seral mi se mai decontează transportul?
-Dacă se decontează unde trebuie să mă duc să depun actele pentru a mi se deconta?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:50, 27 Septembrie 2023
Buna ziua!
Pentru cei care fac liceul la seral nu se acorda gratuitate.Totusi puteti intreba la secretariatul liceului.
Gasiti detalii in link-ul atasat
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)
Obþinerea foii matricole dupa 10 ani...ºcoala neterminatã estefan25 estefan25 ma adresez din nou dumneavoastra .si va mult pentru ajutorul oferit data trecuta .am 29 de ani si am resedinta in spania ,momentan sant in somaj ca si inca 6 ... (vezi toată discuția)
Doresc sa reclam hunthpanther hunthpanther Doresc sa reclam conducerea liceului unde am absolvit pentru ca : Clasele 9-10 le-am facut la zi apoi m-am transferat la seral problema e ca pe foaia ... (vezi toată discuția)