avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Amenințări
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Amenințări

Bună seara tuturor!
În urma unei cerți cu soția tatălui meu i-am spus niște cuvinte urâte, ea mă tot amenință că mă dă pe mâna poliției pentru acele cuvinte urâte deși și ea mi-a spus foarte multe lucruri urâte.
Mă tot amenință că ar trebui să am grijă cum mă comport dacă nu vreau să-mi pierd banii în urma unei amenzi pe care o voi primi dacă mă denunță la poliție, întrebarea este:
-A amenința întruna pe cineva că suni la poliție este ilegal?
Dacă există articole în lege despre asta ar fii minunat dacă mi le-ați scrie
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
cont_care_pune_multe_intrebari, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:01, 26 Septembrie 2023
nuuu, nici vorba. orice om este liber sa sune la politie daca se considera in pericol. amenintarile pot fi incadrate la infractiune numai daca starnesc reale temeri victimei : amenintarea cu moartea, cu bataia etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare aidu aidu Daca i-am scris cuiva o scrisoare in care am scris 'nu mai apuci ziua de maine'... este in drept sa formuleze plangere pt Art. 206 C.pen. Fapta de a ameninţa ... (vezi toată discuția)
Amenintari! roox_me roox_me Buna seara, Spuneti-mi va rog, ce sanse scunt ca o persoana X sa capete o amenda..avertisment..sau ceva in genul..in cazul in care se prezinta la jobul unui ... (vezi toată discuția)
Amenintare - procedura plangere monica75 monica75 As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain. (vezi toată discuția)