avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintari!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintari!

Buna seara,

Spuneti-mi va rog, ce sanse scunt ca o persoana X sa capete o amenda..avertisment..sau ceva in genul..in cazul in care se prezinta la jobul unui Y si incepe sa arunce cu insulte, injuraturi...si chiar sa incerce sa recurga la amenintari.Mentionez ca acel loc de munca e si monitorizat. Se poate chema politia pentru..disturbarea linistii publice..?

si inca o intrebare..daca se primesc amenintari in scris, prin mesaje cu expeditor clar, pot actiona in instanta?


Va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru detaliile prea sarace..dar mereu am primit raspunsuri prompte si corecte!

Cu stima
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:12, 16 Februarie 2016
Da, se poate depune plangere la politie pentru amenintare, impreuna cu toate probele existente. Amenintarea este infractiune.
face.ti plangere penala pt amenintari cu moartea, bataia etc..
Nu este nevoie de amenintare cu moartea sau bataia, daca fapta este de natura sa produca victimei o stare de temere sau un prejudiciu patrimonial este de ajuns.
E un caz....ipotetic..sper doar sa nu prinda si contur :) Si mai ales, sper sa nu ma trezesc cu asemenea oameni la locul de munca, deoarece...am un anumit respect din poartea sefillor si a colegilor, nu vreau sa mi-l stric, mai ales..ca nu am idee cat de periculos poate fi. deocamdata am primit amenintari doar prin mesaje. Sper sa fie bine. Multumesc pentru ajutor.
Suntem in 2016, a trecut un an de cand va faceati probleme, cred ca nu se mai intampla nimic de acum inainte ... :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jigniri pe facebook loveusa24 loveusa24 Va rog, am nevoie de ajutor. Daca insulta si calomnia au fost abrogate, iar cineva ma jigneste si ma ameninta public pe facebook, cum poate fi trasa la ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori Mayly Mayly Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu privire la o problema de-a mea,destul de grava, cred eu. Am 16 ani si anul trecut, cand aveam 15 ani m-am culcat cu un ... (vezi toată discuția)
Amenințări cont_care_pune_multe_intrebari cont_care_pune_multe_intrebari Bună seara tuturor! În urma unei cerți cu soția tatălui meu i-am spus niște cuvinte urâte, ea mă tot amenință că mă dă pe mâna poliției pentru ... (vezi toată discuția)