avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate andreiionutz

Activitate andreiionutz

Ong-urile sunt datoare de a plati taxa aferenta codurilor caen 932 , 561 ,563 si de a se autoriza la autoritatea publica locala ?

Multumesc
Buna ziua in data 10.09.2008, am contractat un credit de la raiffeisen bank , intre timp am intampinat niste probleme familiare intrand in imposibilitate de plata , anul trecut in august mama mea a decedat de cancer la stomac ,in data de 14.01.2015 mi-a fost instituita o poprire pe veniturile salariale , in baza unui dosar din data 23.10.2014 depus de un birou judecatoresc, in numele unei firme de recuperari , citez din solutie : "Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23.10.2014. "

Intrebarile mele sunt urmatoarele : 1 - nu s-a prescris dreptul creditorului in cei 6 ani ? 2 - cum adica fara cale de atac ? daca intr-adevar s-a prescris eu nu pot face constestatie la executare ?
3 - norma de hrana mi-a fost considerata de departamentul juridic al institutiei unde lucrez ca fiind venit . pot da in judecata institutia pentru acest aspect ? care sunt sansele de castig si cat ar costa si dura un astfel de proces . va multumesc pentru timpul acordat

[ link extern ]
As dori sa aflu ce motive temeinice pot fi invocate pentru a preschimba un termen de judecata al unui divort , al carui termen a fost fixat anul viitor in luna martie !
Recent am primit o amenda pentru parcare in sectorul 4,de la Politia Comunitara. Doar ca recent noua institutie se numeste Politia Locala , as dori sa stiu care este perioada de tranzitie in care vechile P.V-uri ale defunctei institutii mai sunt valabile , si care ar fi temeiul legal ? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Contract de imprumut cu ipoteca
Va multumesc
Am incheiat in urma cu 9 luni un contract de imprumut cu ipoteca imobiliara la un IFN (nu ii dau numele pentru a nu ii face publicitate fie ea pozitica sau negativa. Datele probleme sunt urmatoarele , eu doresc sa vand imobilul ipotecat , am vorbit la IFN-ul respectiv , toate bune si frumoase , doar ca , mergand la notar pentru incheierea precontractului mi s-a cerut contractul de intabulare dupa ipoteca , act ce nu mi-a fost inmanat de IFN ( cu buna stiinta sau interese ascunse , numai ei stiu ) Intrebarea mea este : contractul de ipoteca poate fi atacat in anulare ? Si daca da ,nulitatea acestuia este una absoluta - rezolutorie ? Sau una relativa , indepartata odata cu inmanarea actului respectiv ? Ce variante am ? Daca se va dovedi ca cei de la IFN-ul respectiv au fost de rea credinta neinmanandu-mi actul respectiv , oricum dansii au fost cel putin neprofesionisti , asa ca nu m-ar mira sa fie din pura prostie . Procesul de vanzare cumparare , poate fi influentat in vreun fel de lipsa actului ?
Realizati ca daca aceasta problema intervenea inaintea ridicarii banilor nu mai apelam la ajutorul dumneavoastra ? Ci doar nu mai apelam la serviciile dansei ?
Dumnezeule mare . Nu ne intelegem deloc . Am luat banii,actul de identitate l-am dat la banca ... in fine nu apreciez apropul dumneavoastra cu ata alba . Nu aveam altceva mai bun de facut decat sa inventez . Eu v-am spus tot ce s-a intamplat . Le multumesc celor ce mi-au dat informatii ajutatoare si celor ce s-au straduit
Imi cer scuze am tastatura proasta mi se blocheaza tab-ul , nu am vrut . Oricum voi face acest pas . Dumneavoastra nu intelegeti ceva : nu exista nici un contract :) . NU am semnat nimic . Cat priveste catalogarea "IFN"/ "Banca" v-am spus exact ce mi s-a spus si mie . Nu am stiut ca este IFN pana nu am interactionat cu acestia. Oricum acest aspect este prea putin important . Important este ca domnisoara imi cere un comision din senin , in baza unui contract pe care nu l-am semnat, si mai mult ma ameninta :) . Nici mie nu imi este clar daca imi era nu mai apelam la parerea dumneavoastra . Oricum m-am cam lamurit . Tin sa va multumesc tuturor .
Practic,a luat legatura cu IFN-ul respectiv,a depus actele. Initial dansa a sustinut ca va fi platita de banca respectiva,ulterior,dupa aprobarea creditului si ridicarea banilor,a ridicat pretentia sumei de 350 plus 150 plus 150 (ultima suma dupa spusele dansei "ceva spaga" ) Apoi dupa 30 de zile , m-a sunat spunandu-mi ca trebuie sa ne intalnim sa semnam contractul si factura,pe care apare acel comision pe care dumneaei nu mi l-a mentionat niciodata.