Buna ziua in data 10.09.2008, am contractat un credit de la raiffeisen bank , intre timp am intampinat niste probleme familiare intrand in imposibilitate de plata , anul trecut in august mama mea a decedat de cancer la stomac ,in data de 14.01.2015 mi-a fost instituita o poprire pe veniturile salariale , in baza unui dosar din data 23.10.2014 depus de un birou judecatoresc, in numele unei firme de recuperari , citez din solutie : "Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23.10.2014. "
Intrebarile mele sunt urmatoarele : 1 - nu s-a prescris dreptul creditorului in cei 6 ani ? 2 - cum adica fara cale de atac ? daca intr-adevar s-a prescris eu nu pot face constestatie la executare ?
3 - norma de hrana mi-a fost considerata de departamentul juridic al institutiei unde lucrez ca fiind venit . pot da in judecata institutia pentru acest aspect ? care sunt sansele de castig si cat ar costa si dura un astfel de proces . va multumesc pentru timpul acordat
[ link extern ]