avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Activitate Loredanalas

Activitate Loredanalas

Am scris nota explicativa și am precizat faptul ca nu știam despre problema respectiva ,deoarece nu sa anunțat problema

Cornel Vasile a scris:

In nota am mentionat si faptul ca nu ati fost anuntat?

Când se strica ceva trebuie sa ne anunțăm unul pe celalalt sa finalizeze urmatorul dacă nu apucam noi sa facem ceva , colega mea este tot manager adjunct ea trebuia sa se ocupe de rezolvarea problemelor pe tura ei și sa verifice
Pe mine ma pus sa scrie o nota explicativa precum ca nu am făcut curățenie la congelatoare deși nu știam despre problema respectiva
Cornel Vasile a scris:

in fisa postului aveti mentionata obligatia verificarii sau verificarea se face numai dupa ce va anunta pe dvs.?

Bună ziua , sambata pe 09.11.2024 s-au stricat congelatoare de la magazin .menționez ca nu mi sa transmis de către colega mea și am aflat ulterior ca trebuie sa dau nota explicativa ca nu sau curățat
Nu ma anunțat nimănui dar sefu a zis ca am fost oe tura și trebuia sa le verific , sunt vinovata ci ceva dacă nu am știut de aceasta problema ?
Mulțumesc
Mulțumesc frumos
Problema șefilor celor mari nu mai este sacul de ce sa luat din el bani sau de ce sa umblat acum ma băgat în comisie pentru ca nu am spus tot ce am știut, poate sa ma dea afara pentru asta
Nu sa mai verificat
Normal sacul odată sigilat nu avem voie sa ne uitam în el , persoana ce îl pregătește lasă o foaie de vărsământ , eu nu am vertical sacul respectiv doar l-am sigilat și l-am trimis
Ma întrebat cum am găsit sacul respectiv când am ajuns la munca , am spus ca era desfăcut, eu crezând ca bani sunt în sac am sigilat și am dat persoanelor de la banca , iar mai apoi am fost contactați ca lipsesc bani respectivi am sunat-o pe managera a zis ca știa și ca a uitat sa ii pună, atât am spus , într-un final bani sau depus au ajuns la banca dar după câteva zile , șefi au aflat și au început sa facă cercetări după o luna și ceva când bani sau depus
Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma de bani din încasările facute, persoana în cauza a spus ca ii va aduce înapoi pana se va închide magazinul , menționez în momentul în care sau luat bani eu nu eram la lucru , am întrat în tura după câteva ore, șeful ma pus sa scriu pe o foaie tot ce știut, eu sub presiunea lui am scris ce am auzit ca a venit a luat bani dar nu i-am dat eu acum suntem băgate în comisie disciplinara pe motiv ca nu am spus de la început adevărul