avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, La locul de munca paznicul a furat bani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, La locul de munca paznicul a furat bani pentru facturile ...

Buna seara,
La locul de munca paznicul a furat bani pentru facturile de la pay Point, casiera ii pusese într-o țipla la vedere
Eu am fost pe tura de la 06-12.30 după am plecat după cel mic la grădiniță .
Din filmarea de pe camera reiese ca sau furat bani la 13.45 colega nea de pe celalata tura a observat ca lipsesc bani dar nu a anunțat menegerul și directorul
A lăsat sacul fara diferența de bani pe care o furase paznicul ,și a doua zi a mers și sa uitat pe camere a sunat la poliție
Problema e ca directorul regional vrea sa ne bage în comisie disciplinara și pe mine care deja eram plecata și pe colega mea care a descoperit minusul și era pe tura
Este posibil sa intru în comisie deși eu nu am făcut nici-o factura paypoint și nu eram la lucru când sa întâmplat?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:52, 17 Ianuarie 2025
Buna seara, da. Va baga in comisie pentru cercetare si lamurire, nu pentru condamnare si penitenta.
Acolo veti spune ce s-a intamplat. Apoi, se va decide cine va fi pedepsit. Paznic, casiere, sau alti responsabili.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paypoint si bilete la ordine arh_hadi arh_hadi Am un minimarket si anul trecut am instalat un aparat paypoint. La incheierea contractului a trebuit sa le emit un bilet la ordin de 7000ron. Ulterior am aflat ... (vezi toată discuția)
Problema neplata lichidare Khufu Khufu Am o problema imi a lua banii cuveniti de la fostul loc de munca. Mi-am dat demisia acum 3 saptamani de la un depozit unde lucram ca manipulant. Azi am fost sa ... (vezi toată discuția)
Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)