avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana Stefan

Activitate Mariana Stefan

Important Bună ziua! Sunt in proces de Exercitarea autorității părintești cu tatăl minorului copilul in vârstă de 10 ani și 9 luni .
Eu și băiatul am plecat de acasă de un an de zile din cauza abuzului in tot acest an am avut ordin de protecție și eu și minorul .Luna viitoare avem proces eu că reclamanta trebuie să îmi adun toate pozele și dovezile pentru proces ? Tatăl copilului cere drept de vizita săptămânal și apeluri telefonice zilnic cu minorul in condițiile in care nu caută copilul nu știe nimic despre el și nu are un comportament civilizat. Ce mă îndrumați că nu mai știu am obosit.Multumesc
Bună seara am și eu o problemă va rog frumos sa mă îndrumați. Sunt la al treilea ordin de protecție împotriva fostului concubin acesta direct și indirect mă calomniază și mă hărțuie pe stradă pe rețelele de socializare și câte și câte am făcut mai multe plângeri la poliție am făcut plângere la parchet și tot nu îmi dă pace eu am un copil de crescut și nu mai știu unde să mai apelez sa fiu lăsată în pace luna viitoare mi se termină ordinul.Credeti că îmi va acorda instanta alt ordin de protecție în condițiile în care am avut 3 anul acesta primul și eu și copilul pe 3luni,și fostul a făcut apel al 2 pe 5 luni doar eu și fostul din nou a făcut apel sa redus ordinul la 2 luni și ultimul a fost emis pe 6 luni a făcut fostul apel a făcut cerere de recuzare și îi sau respins toate..?? Să îl dau in judecată pentru hărțuire și calomnie? Mulțumesc
Bună seara am și eu o nelămurire.Am ordin de protecție împotriva fostului concubin și nu îl respectă am făcut mai multe plângeri la poliție și una la parchet după 20 de zile lucrătoare am mers la parchet sa văd în ce stadiu sunt cercetările și am descoperit că plângerea mea nu există la parchet dar eu am trimis o prin posta cu confirmare de primire.Unde și la ce instituție sa mai apelez sa mi se facă dreptate și să am liniște eu și copilul meu ?
Bună ziua!Sunt o mamă cu un copil de 10 ani victima a violenței domestice am plecat de acasă în luna martie a acestui an am obținut ordin de protecție împotriva fostului concubin și eu și copilul momentan sunt la al treilea ordin copilul nu este inclus fostul nu caută copilul absolut deloc situația este că eu trec prin poarta lui zilnic să îmi duc și să îmi aduc copilul de la școală nu am alt dum pe unde sa trec omul asta nu îmi dă pace zilnic mă filmează și mă poreaza unde mă duc eu se duce și el bine înțeles eu pe jos el cu mașina se duce și la școală și nu are voie doar sa creeze panică a vrut să de-a cu mașina peste mine pe stradă de mă băgat în șanț și poliția locală au văzut înregistrare și i-au luat permisul de conducere pentru conducere agresivă,nu că a vrut să de-a peste mine și mai are și un ordin de protecție.Unde pot sa mai apelez că să îmi fie ordinul respectat să îl țină pe omul asta toxic și narcisist departe de mine și de copilul meu ?Că nu mai pot nu mai am putere să mai merg pe stradă.Am depus la tribunal cerere pentru custodia exclusivă și stabilire domiciliu la mama dar aștept să îmi de-a termen.Multumesc