avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important.Bună seara am și eu o nelămurire.Am ordin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important.Bună seara am și eu o nelămurire.Am ordin de protecție împotriva ...

Bună seara am și eu o nelămurire.Am ordin de protecție împotriva fostului concubin și nu îl respectă am făcut mai multe plângeri la poliție și una la parchet după 20 de zile lucrătoare am mers la parchet sa văd în ce stadiu sunt cercetările și am descoperit că plângerea mea nu există la parchet dar eu am trimis o prin posta cu confirmare de primire.Unde și la ce instituție sa mai apelez sa mi se facă dreptate și să am liniște eu și copilul meu ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:32, 17 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu se respectă ordinul de protecție, pedeapsa este închisoarea. Când vă mai deranjează fostul concubin sunați direct la poliție. Cu privire la plângerea de la Parchet, mai trimiteți una dar de data aceasta nu o mai expediați prin poștă, depuneți plângerea direct la Parchet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere depusa la parchet Raluca04 Raluca04 Buna ziua,in 15.05.2016 am fost agresata de fostul meu concubin,ma tinut cu forta in masina cateva ore,mi-a aruncat telefonul,mi-a luat banii din portofel si ... (vezi toată discuția)
Ucidere. la ce pedeapsă ne-am putea aștepta? o fata27 o fata27 este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat de o persoana. ce este de facut, in mod legal? gu44779 gu44779 Buna ziua tuturor,problema mea sta in felul urmator.De 2 luni de zile mi-am facut o noua prietena,totul este ok intre noi,doar ca fostul ei prieten ,ne ... (vezi toată discuția)