avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1831 soluții astăzi
Forum Activitate Costache Laura

Activitate Costache Laura

Bună ziua, am un băiețel de 12 ani și va călători singur cu avionul in Germania la Dusseldorf,la tatăl său care i- a cumpărat bilet de avion la compania aeriană Eurowings care au spus că poate călători singur!
Întrebare mea este ce acte ne sunt necesare deoarece eu sunt divorță de tatăl său și într-adevăr avem pe hotărârea de divorț custodie comuna...dar el nu are nici o procură de la mine?!
Va mulțumesc anticipat!
Bună ziua,am un băiețel de 12 ani ,poate călători singur cu avionul din București de la mama lui in Germania la tatăl său în vizită? Suntem divorțați ! De ce acte ar avea nevoie băiatul sa poată merge singur cu avionul iar taicasu sa îl aștepte in aeroportuldun Germania?!
Mulțumesc anticipat!
Bună ziua,daca vreau sa fac pașaport unui băiețel de 11 ani și sunt divorțată cum trebuie procedat. Pot face fără tată?!
Mulțumesc mult.
Va mulțumesc frumos!
Și a- și mai avea o întrebare....cum ar trebui procedat pt a- I face copilului pașaport și să pot pleca în afara țării cu el în vacanta in situația în care tatăl copilului ( fostul soț) nu tine legătura cu noi și nici nu a vrut să ne ajute să obținem procura sa pot pleca cu copilul in vacanta in afara țării?!
Mulțumesc mult,încă odată!

Avocat Neagu Elena a scris:

Dacă aveți o hotărâre judecatoreasca în care scrie ca domiciliul copilul este la dvs atunci mergeti cu aceasta la AJPIS din orașul dvs și solicitati transferul alocației.

Bună ziua, a-și vrea sa schimb alocația de la stat a copilului meu în vârstă de 11 ani de pe numele fostului soț care nu este momentan in țară și nu păstrează nici o legătură cu mine( mama copilului) pe numele meu! Se poate face acest lucru? Cum trebuie să procedez? Mulțumesc!