Ștefania_26 a scris:
Buna ziua, cu o zi inainte de a fo condamnat definitiv a formulat un denunt, si nu stim cum se procedeaza in cazul in care acesta se concretizeaza pentru a beneficia de injumatatirea pedepsei
Apel
Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. Intrebarea mea este, poate face un alt apel, sau o contestatie la acest apel cand se finalizeaza denuntul pentru a beneficia de el?
Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. Intrebarea mea este, poate face un alt apel, sau o contestatie la acest apel cand se finalizeaza denuntul pentru a beneficia de el?
Buna ziua, daca la instanta s a zis ca un denunt s a concretizat si s a amanat pana luna viitoare, se scade din pedeapsa? Am avocat, doar ca nu imi da raspunsul, multumesc.
Buna ziua, sotul meu este arestat, locuiesc cu parintii lui care deja au devenit foarte bagaciosi si imi toata nervii, noi avem un baietel de 10 luni, daca plec de la ei, imi pot lua copilul? Mentionez ca am locuita la parinti, e o garsoniera, dar daca ar fi vorba de protecia copilului, parintii mei s ar muta si m ar lasa singura. Ei ma sprijina cu bani si cu statul cu baiatul.
Buna seara, prietenul meu a facut denunt pe o persoana in luna martie, de atunci am primit doua foi ca se fac cercetari in rem, persoana respectiva este arestata dar nu stim daca pe baza denuntului, este posibil sa se faca incontinuare cercetari daca el este arestat?