avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sotul meu este arestat, locuiesc cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sotul meu este arestat, locuiesc cu parintii lui care ...

Buna ziua, sotul meu este arestat, locuiesc cu parintii lui care deja au devenit foarte bagaciosi si imi toata nervii, noi avem un baietel de 10 luni, daca plec de la ei, imi pot lua copilul? Mentionez ca am locuita la parinti, e o garsoniera, dar daca ar fi vorba de protecia copilului, parintii mei s ar muta si m ar lasa singura. Ei ma sprijina cu bani si cu statul cu baiatul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:33, 6 Noiembrie 2023
Nimeni.nu va poate ,,lua "copilul, soțul dvs dacă nu era plecat în. ,,Concediu",cu atât mai puțin părinții soțului sau alte rude.Daca aveți un acoperiș deasupra capului,familie care sa va ajute, ,aveți toate argumentele pt decizia luata..
Puteti pleca fără probleme.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorțul cu 2 copii Karina kasur Karina kasur Buna ziua. Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani. Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor. Îmi poate lua soțul copilul de 10 luni dacă plec de la el ? Diana Andreea Vasile Diana Andreea Vasile Buna ziua.sunt cu un bărbat de 3 ani si căsătoriți de anul trecut din august.avem împreună un băiețel de zece luni . de un an soțul s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Divort tutela anca14jour anca14jour Buna ziua! De ceva vreme ma gandesc sa divortez de sotul meu. Baietelul nostru de 2 ani si 7 luni este singurul care ma face, de fiecare data, sa reanalizez ... (vezi toată discuția)