Buna ziua! Am iesit de curand dintr-o firma unde am fost asociata cu un procent de 25% si am detinut si calitatea de administrator. Am intrebarea: daca asociatul, care a ramas, baga firma in insolventa ( firma are datorii si afacerile nu merg) exista un risc asupra mea daca am detinut calitatea de administrator? Mentionez ca am iesit din firma cu data de 01.01.2025. Multumesc!
Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ma retrag din firma. Cum procedez sa iau ceea ce mi se cuvine din firma in conditiile in care detin 20% din actiuni si societatea detine 4 autoutilitare, un autoturism in leasing, un spatiu achitat integral. De aseameanea societatea are un imprumut garantat cu spatiul. Multumesc!Rog urgent un raspuns!
Buna ziua. Sunt asociata si administrator la un SRL. Vreau sa ma retrag din firma. Cum procedez sa iau ceea ce mi se cuvine din firma in conditiile in care detin 20% din actiuni si societatea detine 4 autoutilitare, un autoturism in leasing, un spatiu achitat integral. De aseameanea societatea are un imprumut garantat cu spatiul. Multumesc!