Sunt parte vatamata intr-un proces de lovire sau alte violente. De cealalta parte sunt doi inculpati. Unul dintre ei m-a contactat sa o rezolvam pe cale amiabila iar cu celalalt o sa continui procesul.
Intrebarea mea este urmatoarea: din experienta dumneavoastra cat ar trebui cerut ca si daune morale pentru fiecare inculpat? (sau se cere o suma pentru amandoi impreuna?).
Daca este nevoie sa detalii cu privire la ce mi-au facut sunt urmatoarele: lovituri cu pumnii si cu picioarele, tras si smuls de par, spart de telefon, haine rupte, diverse zgarieturi si vanatai pe corp si amenintari. Am primit certificat medico-legal pe 5 zile.
Am castigat un proces de vatamare corporala anul trecut. De atunci s-au mai incercat niste apeluri si contestatii si a ramas sa imi fie achitate daunele morale. Decizia a fost luata pe data de 14.02.2023. Eu am fost plecat din tara si nu am putut sa fac nimic mai n mult decat sa urmaresc pe portal.
Este prea taziu sa intru in posesia daunelor morale?
Am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ca victima. Am castigat procesul si am primit daune morale in valoare de xxxx ron. Cum pot intra in posesia acestori bani? Ce trebuie sa fac mai departe?