avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua, Am trecut recent printr-un proces de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua, Am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ...

Buna Ziua,

Am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ca victima. Am castigat procesul si am primit daune morale in valoare de xxxx ron. Cum pot intra in posesia acestori bani? Ce trebuie sa fac mai departe?
Cel mai recent răspuns: Valiy98 , utilizator 21:38, 8 Noiembrie 2023
Foarte simplu,notificați debitorul sa va achite suma datorata într -un termen precizat de dvs,indicând și un cont bancar în care sa facă plata.In cazul în care nu se conformează mergeți la un executor judecatoresc cu o copie legalizata de pe sentința respectiva.Succes.
Buna ziua,

Va multumesc mult pentru raspuns.

Ca sa fiu sigur ce trebuie sa fac in continuare, ar trebui sa formulez o cerere la judecatorie/curtea de apel pentru achitarea sumei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Valiy98 Valiy98 Buna ziua, Am castigat un proces de vatamare corporala anul trecut. De atunci s-au mai incercat niste apeluri si contestatii si a ramas sa imi fie achitate ... (vezi toată discuția)