avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare Corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare Corporala

Buna ziua,

Am castigat un proces de vatamare corporala anul trecut. De atunci s-au mai incercat niste apeluri si contestatii si a ramas sa imi fie achitate daunele morale. Decizia a fost luata pe data de 14.02.2023. Eu am fost plecat din tara si nu am putut sa fac nimic mai n mult decat sa urmaresc pe portal.
Este prea taziu sa intru in posesia daunelor morale?

Multumesc mult in avans
Cel mai recent răspuns: Valiy98 , utilizator 06:10, 31 Ianuarie 2024
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la instanta ,legalizati hotărârile pronunțate și apoi va adresați unui executor judecatoresc pt executarea silita Aveti timp 3 ani de la data pronunțării hotărârilor..
Multumesc Mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ... Valiy98 Valiy98 Buna Ziua, Am trecut recent printr-un proces de vatamare corporala ca victima. Am castigat procesul si am primit daune morale in valoare de xxxx ron. Cum ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala Roni_Maria Roni_Maria Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema si anume : Am fost vatamat corporal iar sentinta pt.inculpat este de 1 an inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ... Danakira Danakira Buna seara! Am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ( contestatie la executare ) castigata de mine pe data de 12 februarie , va rog sa mi ... (vezi toată discuția)