Buna seara!
Am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ( contestatie la executare ) castigata de mine pe data de 12 februarie , va rog sa mi spuneti cat trebuie sa mai astept sa vad daca mai face apel cealalta parte pentru ca a trecut o luna jumatate de cand am primit eu hotararea si unde ma pot interesa daca ea a ramas definitiva in cazul ca s a dus termenul de a mai face apel cealalta parte? Multumesc!
Buna seara!
Puteți verifica pe portalul instantelor dacă a fost declarat apel, dar cel mai bine sunați sau mergeti la arhiva instanței respective.
Dacă hotărârea nu a fost atacată puteți formula cerere de legalizare a hotărârii cu mențiunea definitiva.
Pe portal ma uit mereu, n au declarat apel, iar daca cer legalizarea hotararii, care ar fi pasul urmator, pentru ca mie inca imi opreste din salariu pt aceasta executare, cum pot solicita executorului, in urma acestei legalizari , sa trimita o incetare a popririi catre institutia unde lucrez ? Multumesc mult!
Trebuie studiat dosarul, sa vedem ce a dispus instanța (in afara de admiterea contestației).
Dacă nu ati solicitat întoarcerea executării silite, trebuie introdusă o cerere in acest sens.