avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Am primit hotararea judecatoreasca la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ...

Buna seara!
Am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ( contestatie la executare ) castigata de mine pe data de 12 februarie , va rog sa mi spuneti cat trebuie sa mai astept sa vad daca mai face apel cealalta parte pentru ca a trecut o luna jumatate de cand am primit eu hotararea si unde ma pot interesa daca ea a ramas definitiva in cazul ca s a dus termenul de a mai face apel cealalta parte? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Danakira , utilizator 10:08, 30 Martie 2022
Multumesc, asa am sa fac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei alimentare floridemar floridemar Buna seara! Va supun atentiei urmatoarea speta: am divortat de curand si am un copil pentru care fostul sot va trebui sa plateasca 1/4 din salariu ca pensie ... (vezi toată discuția)
Termen de la pronuntare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am dat in judecata pe tatal filului meu pentru majorare pensie alimentara in luna aprilie anul curent. Solutionarea dosarului s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)