avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate Iosif Feke

Activitate Iosif Feke

Proprirea salar conturi.A primit proprirea pe salar la firma 1/3 din salar și proprirea pe contul de la bancă în care se încasează salariul in acest cont nu se virează alte sume.Daca firma virează 1/3 din salariu cum pot sa folosesc diferența daca pe contul de la bancă am proprirea?!
Bilet la ordin semnat în alb in 2006 pentru un credit poate fi executat silit?!!
Bilet la ordin semnat la acordarea unui credit pentru firma in 2006.firma nu a reușit să plătească doar o parte din credit in2008 banca face sechestru definitiv pe utilajele cumpărate din credit și face proprie pe un cont al administratorului de la o altă banca între timp acesta banca este cumpărată de banca la care a fost creditul se șterge proprirea spunindu se că datoria se poate șterge acuma apare ofirma de recuperare dispune că a preluat datoria de la bancă și îmi cere să plătesc datoria ce pot sa fac ei invoca biletul la ordin care cînd sa emis nu putea fi complectat cu toate datele și termenul de plata nu trebuia să fie dată la care expira creditul va rog sa mi dați un sfat ce pot sa fac?!!
In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea a doua utilaje am platit aproape jumătate din credit pe urma am avut probleme financiare și nu am mai putut plăti in2008 banca a luat utilajele acum am primit o scrisoare de la ofirma care reprezintă ofirma din elvetia și Sint informat că banca a cesionat datoria unei firme de recuperare care la rândul său a cesionat la alta firma care a cesionat la firma care este reprezentată de firma din Romania mi se spune în scrisoare că am un bilet la ordin pentru creditul restant ce pot sa fac?in toți acești ani nu sa prescris datoria?!eu nu am folosit nimic din credit pântru că utilajele le-a luat banca va rog să mă ajutați cu un sfat multumesc