avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprirea salar conturi.A primit proprirea pe salar la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Proprirea salar conturi.A primit proprirea pe salar la firma ...

Proprirea salar conturi.A primit proprirea pe salar la firma 1/3 din salar și proprirea pe contul de la bancă în care se încasează salariul in acest cont nu se virează alte sume.Daca firma virează 1/3 din salariu cum pot sa folosesc diferența daca pe contul de la bancă am proprirea?!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 20 Ianuarie 2024
Vb cu executorul sa trimita la banca o adresa pt a va elibera sume ce reprezinta salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla proprire mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Unui prieten in urma unui imprumut ce nu a mai putut fi achitat la timp se pune proprire pe salariu prin executor bancar. Executorul trimite adresa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu AdaRadu AdaRadu Am o poprire infiintata de un executor judecatoresc. Problema este ca poprirea a fost trimisa atat la companie, cat si la banca unde am deschis contul si unde ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor judecatoresc. mary7 mary7 Ce legi sau incalcat pentru executare silita de catre un executor judecatoresc fara o actiune in instanta cu proprire pe salariu cind se vireaza de catre firma ... (vezi toată discuția)