avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate aliasalina

Activitate aliasalina

Răspuns la discuția Doar un sfat....
Ok.
Succes si tie.
Răspuns la discuția Doar un sfat....
Dintre univ. particulare iti recomand Univ. Nicolae Titulescu.
Răspuns la discuția Doar un sfat....



sa nu blamam lumea.....ca fiecare padure cu uscaturile ei....am vazut exemple si bune si rele din ambele tabere..... asa ca chiar nu am nimic impotriva celor de la particulare......si acolo sunt oameni care invata!!!!! si la stat sunt din aceea care doar sunt...... :P


ai dreptate
Răspuns la discuția Doar un sfat....



rezultatele de la particulare sunt arhicunoscute.....si metodele lor de obtinereB-).....la particulara s-a inventat nota 10+ :))
intrebarea e: de ce eminentii studenti de la particulare nu studiaza/au studiat la universitatile de stat? sa fie criteriile de admitere mai severe?:-/:D



Da, criteriile de admitere sunt mai severe. O parte din cei care s-au inscris la particulare au incercat la stat, nu au reusit si nu au fost dispusi sa mai astepte un an.
Nota 10 la particulara = 7 la stat.

Nici eu nu m-as inscrie la ID pentru ca dreptul se invata in special la seminarii. Dar, depinde ce obiective ai.
Răspuns la discuția Doar un sfat....
Buna, Gavril!

Din cate stiu, de cativa ani, Facultatea de Drept a Univ. Spiru Haret nu mai are sediul la Aparatorii Patriei, ci la Universitate, pe Ion Ghica. Poate te-ai referit la o alta facultate din cadrul Univ. Spiru Haret...

In aprecierea pe care am facut-o in mesajul anterior m-am bazat pe rezultatele celor care au urmat o facultate particulara si care au reusit.
Stiu ca Bostina a terminat Facultatea de Drept, Univ. Bucuresti, dar cred ca foarte importanta (poate chiar mai importanta) este echipa, colaboratorii/angajatii, si nu numai conducerea. Bostina nu lucreaza singur. Majoritatea colaboratorilor au terminat facultati particulare (Nicolae Titulescu, Spiru Haret, Dimitrie Cantemir, Titu Maiorescu s.a.).




Răspuns la discuția Doar un sfat....






...daca nu iese nimic din tine, nu ajungi la sorbona.....:D, ajungi la universitatea mihai eminescu, via eugen istodor:)


sau mai sigur: ajungi la Spiru Haret.

Voi chiar nu stiti ca aia de acolo au medii numai peste 9 ? Numai "genii" se invart pe acolo !



:-/
Sunt curioasa de unde ai informatiile astea despre Spiru Haret si cum ai ajuns sa ai o astfel de parere. Sunt convinsa ca nu cunosti pe nimeni care a absolvit acolo (spre deosebire de mine). Iti dau un singur exemplu: intra pe site-ul societatii de avocatura Bostina si Asociatii (www.scpabostina.ro) si vei vedea ca majoritatea avocatilor au absolvit facultati particulare (inclusiv Spiru Haret).
Eu cred ca daca vrei cu adevarat sa inveti si esti motivat, poti sa inveti la Spiru Haret si sa ai sanse mari de reusita dupa absolvire. Depinde de tine.
Răspuns la discuția examen inm
:">
ok...informatiile despre examen ar trebui sa apara in perioada 16 - 30 iunie...
Răspuns la discuția examen inm
Buna! Urmaresc zilnic site-ul INM si am observat ca nu a aparut nimic in legatura cu examenul de admitere. In regulamentul privind concursul de admitere la INM se precizeaza, in art. 4 alin. 3 ca data, locul, modul de desfasurare si numarul de locuri, se publica, cu cel putin 60 de zile inainte de data stabilita pentru concurs. In hotararea CSM privitoare la data examenului de admitere este stabilita perioada 15 - 30 august. Se pare ca cele 60 de zile au fost depasite. :-/
Răspuns la discuția examen inm
multumesc :)
da...privitor la arestarea preventiva, este mare diferenta intre teorie si practica....asta e...pana nu se modifica procedura si ce e mai important, pana nu se respecta procedura, nu avem ce sa facem.
daca vrei intr-adevar sa o vezi, incarca sa vorbesti cu politistii de la sectie.
bafta!